2777
2789
عنوان

قراربود نماز صبح رو بخونم با شوهرم بحثم شد بم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 33 پست
این وسوسه شیطانه تا دید میخوای بخونی رید ب ذهنیتت..ازین بیعد گوشیتو کوک کن پاشو سروقت بخون اول نمازم ...

درسته 

بعدش رفت پشت بوم سریع پاشدم وضو گرفتم قضاشو خوندم 

ولی حین نماز استرس داشتم و فکرم درگیر بود ک الان نیاد تو خونه ببینه دارم میخونم الان ینی باطل شده ؟

میخواستم بفهمه نباید هر حرف الکی از دهنش بیرون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان نماز صبح خوندمخدایی اصلا به معنیش دقت نکردمخیلی هم ارامش گرفتم ازشخدا مهربونه سخت نگیر

خیلی فکرو خیال کردم حین نماز و استرس داشتم هیچی نفهمیدم و آرامش نگرفتم فقط سریع خواستم جمع کنم تا نیومده تووخونه ...

ینی باطل شده نیازه دوباره بخونم؟🥺

خب الان معنیشو بلد نیستم ولی قضا خوندم بعدشم حین نماز استرس داشتم بیاد تو خونه ببینه دارم میخونم بعد ...

اینایی که گفتی باطل نماز نیستن

خوردن و آشامیدن و صحبت کردن و ...

اینها باطل میکنن عزیزم

نماز شما درسته دلنگرانی یا استرس و ... نماز باطل نمیکنه گلم

درسته بعدش رفت پشت بوم سریع پاشدم وضو گرفتم قضاشو خوندم ولی حین نماز استرس داشتم و فکرم درگیر بود ک ...

بابا طفلک حرف منظور داری نزده ک بتو بر بخوره که خب خواسته بگه باید اروم بخونی تمرکز کنی ک نمازت صحیح  باشه

سعی کن معنی اذکار نمازو سرچ کنی راجبش مطالعه کنی ک بهتر بفهمی خب؟ واقعا زمان بر نیست

اینایی که گفتی باطل نماز نیستنخوردن و آشامیدن و صحبت کردن و ...اینها باطل میکنن عزیزمنماز شما درسته ...

ولی چیکار کنم الان آرامش بگیرم 

خواستم نماز بخونم حالم خوب شه گند زده شد بهش

چرا وقتی اون نماز میخونه روش زوم میشی که بعد حس کنی گیجه بعد سوال و جواب کنیین ، بعد بهت بر بخوره بعد نماز نخونی

هر وقت اون نماز میخونه صورتت رو اونطرف کن بهش نگاه نکن

اصلا پاشو برو یه جای دیگه نمازتو بخون

اون حرف رو برای توجیه حالت گیجیه خودش زده چرا باید به شمااا بربخورده مگر در مورد شما گفته

حالا چرا باید بهش ثابت کنی حرفش بهت برخورده و یواشکی ازش نماز بخونی که به جای اینکه حواست به نمازت باشه و حالت گیجی به خودت بگیری خخخ حواست به آمدن شوهرت و دیدن نماز خوندن شما باشه

بابا طفلک حرف منظور داری نزده ک بتو بر بخوره که خب خواسته بگه باید اروم بخونی تمرکز کنی ک نمازت صحیح ...

عزیزم اخه میفهمم ولی دقیق نمیفهمم معنیشونو اونم بخاطره اینکه مرتب نمیخونم 

اونم اومد مستقیم گف اونی ک معنیرو نفهمه نمازش دولا راست شدنه و بدرد خودش میخوره فقط خب بم برخورد و حس بدی گرفتم از نمازه

چرا وقتی اون نماز میخونه روش زوم میشی که بعد حس کنی گیجه بعد سوال و جواب کنیین ، بعد بهت بر بخوره بع ...

از دستشویی اومدم دیدم خوابه صداش کردم پاشد دیدم حین نماز خوندن گیجه گفتم یوقت سرش گیج نره بعد سوال کردم ک اونجوری جواب داد

عزیزم اخه میفهمم ولی دقیق نمیفهمم معنیشونو اونم بخاطره اینکه مرتب نمیخونم اونم اومد مستقیم گف اونی ک ...

حق داری چون هنوز اولشی

مطالعه کن معنیشو کم کم یاد بگیر شماهم اینطوری با اعتمادبنفس بهتری میخونی

اگه اول وقت همیشه سعی کنی بخونی نمی دونی چه آثار قشنگی توی زندگیت داره💖💖

ولی چیکار کنم الان آرامش بگیرم خواستم نماز بخونم حالم خوب شه گند زده شد بهش

ذکر لا اله الله بگو

تا خوابت ببره

اینا همش تلقین شیطانه گلم

میخواد توی قدم اول جلوی نماز خوندنت رو بگیره که دیگه ادامه ندی

منم زیاد اشتباه میکنم توی نماز

موقع وضو شک میکنم

آب باز میمونه میگم اسراف شد پس وضوم اشتباهه

تو نماز میگم این کلمه اشتباه خوندم

گاهی حواسم پرت چیزی میشه یهو به خودم میام اصلا یادم نمیاد حمد خوندم یانه

ولی تهش دوتا سجده سهو میخونم و میگم خدایا از من کمترین قبول کن

نزار حساسیتت تبدیل به وسواس بشه

شیطون همینو میخواد که سختمون بشه و کم کم ترک کنیم

من به هیچکدوم از شک هام توجه نمیکنم میگم خدا خودت ببخش همینقدر تونستم تو قبول کن