ازدواج جوونتر سخت تره. دقت و وسواس خودشون و خانواده هاشون بیشتره. شرایط مالی برا جشن و جهیزیه خیلی دخیله.ولی مطلقه ها به اولین کسی که بیاد خاستگاری بله میگن
با مردا بیشتر درارتباط باشی میفهمی طور کردن کار راحتیه
فقط باید زرنگ باشی خوبش انتخاب کنی نه هرکسی.
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
من خودمشخصا جدا که شدم ،دنبال شوهرمنیودم،بلکه خیلیاشون خودشون دنبال زن بوده ن، خیلیم زود دوباره ازدواج کردم ،به اصطلاح تو دل برو هستم 😁ولی من برمیگشتمعقب ازدواج نمیکردم ،دوست پسر داشتن خیلی یهتر ،مهریونترن 😂😂😂
یه راهش فضای مجازی هست خداشاهده هروقت پروفایل اینستاگرامم عکس خودموگذاشتم کافیه یه جایی کامنت بزارم چندتامرد حالانمیدونم مجردن متاهلن درخواست اشنایی میدن یاباب اشنایی خودمم تازه متوجه شدم این یکی از روشاست که خانمازود کیس پیدامیکنن من خودم متاهلم ودیگه عکس نمبزارم ولی اینم یه راه اشنایی هست البته عکسی که توش جذاب باشی وخوشگل افتاده باشی
بقران سوال منم هست طرف مثلاً ازدواج دوم سومشم هست قشنگ حق مجردها رو میخورن
واقعا از امثال شما که اینجور حرف میزنن و قضاوت میکنن متنفرم ،یعنی چی که حق مجردها رو میخورن،ببخشید مگه ما دنبال کسی بودیم یا خواستیم یکی تور کنیم ،خودشون اومدن دنبالمون ،من خودم قبل طلاق بگیرم کلی مزاحم داشتم ،چه برسه به بعدش ،شماها که از این نظر مشکل دارین یه ما ربطی نداره ،مشکل از پسرهاست که شما رو نمیپسندن،این حرفتون واقعا زشت بود ،دیگه تکرار نکنید،ماهم عقده ی شوهر نداشتیم،منم به هیچ پسری نگفتم بیاد سمتم ،اخلاقماین بوده
یه راهش فضای مجازی هست خداشاهده هروقت پروفایل اینستاگرامم عکس خودموگذاشتم کافیه یه جایی کامنت بزارم ...
من که کلا اینستا ندارم و این ربطی نداره ،همش خیابون و داخل اتوبوس بودم خوششون اومده،شوهرمم همینطور ،از تو اتوبوس افتاد دنیالم،کلا عکسام خوشگلتر از خودمن😁همون خودم و ببینن بهتر...