۱- بخواد بره تو اتاق خوابتون رو ببینه حالا هر کی مخصوصا مادرشوهر ک معمولن فضولی هم میکنن چی میگین
۲- مثلا تو خونتون یه خوراکی یا رو میز شکلاته بچه ای میاد کله شکلاتا رو بر میداره میخوره یا معمولن تو کافی بار انواع شکلات هست اونموقع بچه بر میداره همش ... اونموقع چی میگین بهش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم وقتی میخوان بیان اون شکلات هارو بردار بزار بالای کابینت که دستشون نرسه.
من خودم مهمون میاد میرم در اتاق خواب رو میبندم.چون قبلا که باز میزاشتم میرفتن تو اتاق خوابم و چیزهای شخصی مثل لوازم آرایشم رو استفاده میکردن.اصلا حریم خصوصی حالیشون نبود ولی الان تا زنگ میزنن من میرم میبندم.اولش بهشون برمیخورد میبستم هی تیکه مینداختن منم میگفتم حریم شخصیه. حالا الان همونا که از وسایل شخصیم بی اجازه استفاده میکردن ازدواج کردن و اونام در اتاقشون رو میبندن کسی نره داخل🤔 حتی وقتی پدرش رفت در یخچالشو باز کرد خیلی بدش اومد و به پدرش بی احترامی کرد😏
من پدرشوهرم میومد خونمون حتی در حمام هم باز میکرد میدید.میرفت داخل اتاق خواب نگاه میکرد.میرفت در یخچال رو باز میکرد نگاه میکرد.خیلی زشته برای یه پیرمرد از اینکارا کنه.