2777
2789
عزیزم ناراحتی نداره به دستمال های گردگیری قشنگ تبدیلش کن و هفته دیگ دعوت کن جلوشون استفاده کن😉

مشکل نامزد خودمم هست

ببین چقدر باید گلابی فرضت کنن ک بدونن بهت برنمیخوره زنتو ادم حساب نکنن

الان من ی چیزی بگم سری طرفداریشو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل نامزد خودمم هستببین چقدر باید گلابی فرضت کنن ک بدونن بهت برنمیخوره زنتو ادم حساب نکننالان من ی ...

پس بفهم ی سر و سری باهم دارن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من بودم زنه رو ...میدادم ک تو‌چکاره نامزدمی ک واسش چی گرفتی اگه اینقد دست و‌دلبازی واسه شوهر خودت بگ ...

بعد تو روی من انقد ادای دوست و رفیق و قربونت برم میاد

تولد من بجز تبریک هیچی نگفت برا نامزدم کادو گروون گرفتن

اینم از اینبار

بعد به بقیه میگه پیکمی

خوبه متاهلِ طرف شوهرش اگر یکم عقل داشت می‌فهمید چرا زنش برای ی مرد دیگه کادو می‌خره یعنی چی

خیلی رفیق زیاد دارن

رفاقتیه مدلشون

ولی ایشون فقط به نامزد من توجه میکنه انگار من وجود ندارم

تیک و تاک ندارننامزد من جلوشون ضعف دارهیکسره هم طرفداری اون خانومو میکنهیبار بحث شد دعوا شد انقد پشت ...

خب چه دلیلی داره تو روی شما ازاون دفاع کنه؟!

یکم نکته بین باش 

آواکادو سایت🥑                                                            

خب چه دلیلی داره تو روی شما ازاون دفاع کنه؟!یکم نکته بین باش

چون ببین خیلی باهاش خوب رفتار میکنن براش خرج میکنن اینم احساس دین میکنه

رو مخمم هست

چجوری باید رفتارکرده باشی ک طرف به خودش اجازه بده نامزدتو نادیده بگیره و اینجور حتی خودتو تحقیر کنه؟