2777
2789
برا من مدلش خوبه سر بینیم بالا نیست کمی پایینه،یکمم پره هاش گوشتیه،حتی سوراخ دماغم کوجیکه ، از روبرو ...

دقیقا منم از روبه رو عالی ولی نیم رخ بخاطر افتادگی اونم خیلی کمه همه میگن نیاز نداری ولی دلم میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بینیتون را عمل کردید؟اونم میگه بله چون مشخصه اکثر اونایی که عمل کردن بعد میگم دکترش کی بوده چ ...

اوه دومی رو خیلی خوب زرنگی کردی،خب تا الان اونا ک گوشتی بود بیشتر خوب بود دکتر چیبود؟

آخه مثلا همین مفرد رو من کاراشو تو اینستا دوست داشتم.یه نفر هم دیدم و خیلی بینیش خوب شده بود ازش پرس ...

ببین کاملا مشخصه چیز گیج کننده ای نیست من کلا به اینستا و نمونه کارای فضای مجازی اعتماد نمی کنم مثلا راجع به ایشون نظر چند نفر اطرافم با نی نی سایت را خوندم کاملا متوجه میشی چجوری هست مثلا راجع به ایشون شنیدم ویزیتشون آنلاینه و مطبشون باز نیست که بریم نمونه کار واقعی ببینیم البته من شنیدم بازم بپرسید مطمئن نیستم و خب چون معیار من نبود انتخاب نکردم

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین کاملا مشخصه چیز گیج کننده ای نیست من کلا به اینستا و نمونه کارای فضای مجازی اعتماد نمی کنم مثلا ...

آره دقیقا ویزیتشون کلا آنلاینه برا همین منم یکم مرددم.

شما عمل کردین؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اوه دومی رو خیلی خوب زرنگی کردی،خب تا الان اونا ک گوشتی بود بیشتر خوب بود دکتر چیبود؟

بدبختی اینجاست کسی را ندیدم گوشتی عمل کنه اکثرا استخوانی بودن

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

آخه مثلا همین مفرد رو من کاراشو تو اینستا دوست داشتم.یه نفر هم دیدم و خیلی بینیش خوب شده بود ازش پرس ...

ببین من شنیدم خرابکاری زیاد داره 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

آره دقیقا ویزیتشون کلا آنلاینه برا همین منم یکم مرددم.شما عمل کردین؟

هنوز خیر فعلا دکتر خوب پیدا نکردم پزشک خیلی مهمه اینکه دیگه بینی نیاز به ترمیم پیدا نکنه

من ک از فردا غذا نمیخورم تا شوهرم رازیشه

راضی نیست مگه؟رضایت نامه نیاز دارن🥴