2777
2789
جوننن دیگه الان ۴۳ ام سال بیش ۴۲ بودم

امروز میخوام برم با معلمش صحبت کنم پارسال یادته چقدر اذیت شدم گفتم از الان هر کاری قراره بکنم 

پارسال معلمش اخرای اذر گفت تمرکز نداره جسمش تو کلاسه روحش نیست و ..‌

دیروز ارزیابی ریاضی برا بار اول داشتن همرو بلد بوده هیچی ننوشته 

معلمم نوشته اصلا راضی نیستم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن برام می گم که الان باید برم سزارین شم ترس افتاده تو جونم می ترسم دوسش نداشته باشم

من هفته پیش زایمان کردم تا صداش شنیدم گفتم بیارین ببینمش تا دیدم گونه بچم بوسیدم وای مهرش افتاد به دلم بدجور😁

بعد اومدم بخش کلی بوسیدمش بوش کردم شیرش دادم روزایی قشنگی در انتظارته

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

امروز میخوام برم با معلمش صحبت کنم پارسال یادته چقدر اذیت شدم گفتم از الان هر کاری قراره بکنم پارسال ...

معلم ها هم کم لطف شدن .برای بچم اونقدر نامه مینویسه بدخط روی دفترش نامرد ۱۵ روزه اومده ۶تا نامه تو دفتر بچم نوشته

گفته ببرش دکتر برای عدم تمرکز

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

معلم ها هم کم لطف شدن .برای بچم اونقدر نامه مینویسه بدخط روی دفترش نامرد ۱۵ روزه اومده ۶تا نامه تو د ...

دقیقا مشکل منه 

دختر من هم خیلی کنده هم عدم تمرکز داره 

ریاضی ارزیابیشو مثلا به جای ۲۱ نوشته ۲۰ 

و ....

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

به خدا نمازم به زور می خونم

همونم خوبه. همه چی درست میشه بجز کمبود خاب

بخاب فقط الان 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من هفته پیش زایمان کردم تا صداش شنیدم گفتم بیارین ببینمش تا دیدم گونه بچم بوسیدم وای مهرش افتاد به د ...

منم اگه سنم کم بود کلی ذوق داشتم فکر بیخودم نمی کردم 

دعا کن برام می گم که الان باید برم سزارین شم ترس افتاده تو جونم می ترسم دوسش نداشته باشم

حتما عزیزم انشاء اله به سلامتی خودت و فرزندت تو بغل هم باشین و عشق بدین به هم 

اخه مگه میشه که یه فرشته کوچولو رو که خدا با قدرت بیکرانش بهت هدیه داده به اون کوچولویی که تکه ای از وجودته دوست نداشته باشی !!!!وقتی ببینیش هم قدرت خدا رو بیشتر درک میکنی بیشتر بهش ایمان میاری و هم نی نی رو ببینی عاشقش میشی 

خدا مهر عجیب مادری رو تو وجود هر زنی که بچه میاره نهادینه کرده اصلا غریزی هست 

مگر اینکه شیطان نفوذ کنه به ذهن مادر 

عزیز دلم تا میتونی قرآن بخون برای آرامش خودت و فرزندت 

کوچکترین استرسی روش اثر میزاره و ناآرام میشه از تو شکم گرفته با بیرون شکم بیاد همه چیز رو درک میکنه اون فرشته کوچولو 

به سلامتی و شادی و آسایش و آسانی انشالله 

معلم ها هم کم لطف شدن .برای بچم اونقدر نامه مینویسه بدخط روی دفترش نامرد ۱۵ روزه اومده ۶تا نامه تو د ...

خواهر زاده منم کلاس اول رد شد تمرکز نداشت خواهرم معلم خصوصی گرفت این کتابایی یا سی دی اموزشی تو تلویزیون تبلیغ میکنه خرید براش پخش میکرد خیلی کمک کندده بود الان بهتر شده علاقه به درس پیدا کرده 

معلم خصوصی براش بگیر

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ده سال یه عمره ادم بیش تر کنار فرزندشه .من خیلی از مادر م ناراحتم تشویق نمی کرد بچه دار شیم یا شایدم اون اصلن متوجه سن نبود من که بچه بودم و بی تجربه و خام

عزیزمه معلم که باهاتون لج نداره 

این برای فرزندتون خوبه میگه کی پیگیری کنید برای زندگی بهتر فرزندتون 

احتمال زیاد معلم دلسوز و کاردانی هست وگرنه محل نمیزاشت

معلم‌ها واحدهای روانشناسی و تربیتی هم پاس میکنن و اونهایی که تجربه زیاد دارن در همون جلسه اول مشکلات  احتمالی دانش آموزان رو درک میکنن 

منم اگه سنم کم بود کلی ذوق داشتم فکر بیخودم نمی کردم

چندسالته مگه؟

من۳۲ ام