2777
2789
عنوان

❌چهارده سال اختلاف سنی آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی رو روراست بگم،تو برحسب سنت یه هیجان هایی داری که برا اون حوصله سربر هست، من همسرم ۶سال ازم بزرگتره،باز تو این مسائل مشکل داریم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ببین اگه تو ۴۰ سالت بود و اون ۵۴ سال من می گفتم مشکلی نیست چون بلوغ فکریت کامل بود ولی الان نههههههه ...

متاسفانه من تو یه شهر و جامعه‌ای هستم که آدما تا ۴۰ سالگی هم ناپخته و بچه‌ان، امثال تمام هم‌سن‌هام و همکلاسی‌های سابقم🤦‍♀

من و شوهرم نزدیک به ۱۰ ساله اختلاف سنیمون، خدا را شکر خیلی راضیم.نسبت به خیلی دور و بریامون که اختلاف سنی ۵ ، ۶ سال یا کمتر دارن ما خیلی بهتر همدیگه را درک میکنیم، بخصوص همسرم خیلی اهل درک کردنه و خوبه که بچه بازی در نمیاره ...همه ی اینا بستگی به خودت، طرز فکرت، سن عقلیت و سن عقلی و مدل رفتار اون آقا داره.چیزی نیست که بتونی از کس دیگه ای کمک بخوای

متاسفانه من تو یه شهر و جامعه‌ای هستم که آدما تا ۴۰ سالگی هم ناپخته و بچه‌ان، امثال تمام هم‌سن‌هام و ...

الان قبول کردی؟ 

به نظرم خودت می خوای جواب بله بدی 

هر جور خودت صلاح می دونی با خانواده مشورت کن 

من به عنوان دوست بزرگتر راست شو گفتم 

آدمای زیادی هستن که با این اختلاف و حتی بیشتر خوشبخت شدن راضین، آدمایی هم هستن که واقعا تفاوت فکری و عقلیشون یه دنیا شده و آقا هیجانات و شور و شوق جوونی را نداره و خانم تازه اول راهه...شما باید یه مدت باهاش رفت و آمد کنی و ببینی آیا به هم دیگه شباهت دارین از همه ی جنبه های رفتاری یا خیر

بستگی به خودت داره من خودم بزرگتر از سنم رفتار میکنم و اصلا با کسی هم سن وسال خودم آبم توی یه جوب نم ...

دقیقا منم همینم

صمیمی‌ترین دوستم ۲۷ سالشه🙂😅

بقیه هم بالای ۳۰ هستن کلا

اهل دوستی و اینا نیستیم هیچ‌کدوماما چندماهه که معاشرت می‌کنیم و رفت‌و‌آمد داریم

امتحانش کن

چند بار عصبیش کن ببین واکنشش چیه

میتونه کنترل کنه

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

اصلا چون همو نمیفهمن چندتا جلوم هستن البته مرد سالارن اون اقاها

آره متوجه‌ام

منم اصلا روحیه‌ام با مردسالای و زن بشینه تو خونه نمی‌سازه

ولی خب اون این مدلی نیست کلا

به خانما خیلی خیلی احترام می‌ذاره و در مواجه با منم واسه انتخاب هر چیزی همش میگه هرچی شما بگی

اما خی بازم چون اکثر دهه شصتی‌ها تو اون فضا بزرگ شدن بیشترشون این مدلی هستن، منم واسه همین مرددم

ببین یه چیزی رو روراست بگم،تو برحسب سنت یه هیجان هایی داری که برا اون حوصله سربر هست، من همسرم ۶سال ...

دقیقا نکته اینجاست که اون هیجانات ۲۰‌ساله‌ها رو تو شخصیتم نیست کلا😅🤦‍♀

مثلا واسه سفر جاهای قدیمی و نوستالژی دوست دارم و جنگل و دریا و اینا موردعلاقه‌ام نیست کلا

سلیقه و علاقه‌ام بیشتر شبیه خانمای ۳۰ - ۳۵ ساله‌اس