2777
2789
عنوان

میشه آقایون نی نی سایت بیان بگن شوهرم چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 44 پست
بچه ام نیس بگیم بچسعزیزم کاریه که شده ولی جلو ضررو از هر طرف بگیری منفعتهدوس داشتن زوری نمیشه بیخیا ...

پس چجوریع قبلا دوسم داشت 

مگ دوس داشتن از بین میره آخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داره چجوریه یادم میدی بی‌زحمت

ببین یه ایدی میدم برو بزن تو ذخیره شده ها 

استارتش کن رباتو زبونشو انگلیسی انتخاب کن بعد ایدیه شوهرتو بزن 

همچیش میاره برات اگه گپی رفته باشه چتاش تو گپا هرچی .با کسیم چت کرده باشه ایدیشونو میاره برات 

ببین یه ایدی میدم برو بزن تو ذخیره شده ها استارتش کن رباتو زبونشو انگلیسی انتخاب کن بعد ایدیه شوهرتو ...

مال اینستارومیاره یاکجا؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

پس چجوریع قبلا دوسم داشت مگ دوس داشتن از بین میره آخه

اون دوس داشتن نیست، سواستفاده ج... تو دوران عقد به قصد زیر یه سقف نرفتنه. بیخیالش بشین ازین آدم 

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...

اون دوس داشتن نیست، سواستفاده ج... تو دوران عقد به قصد زیر یه سقف نرفتنه. بیخیالش بشین ازین آدم

پس دلیل اینکه همش ب من میگفت رابطه جنسی زن و وابسته میکنه چیه