2777
2789

تو دوران پی‌ام اسم نمی‌دونم چند روز بی‌دلیل حالم گرفته از خواب ندارم امروز دیگه کلاً ریده شد بهش و تا الان بیدارم خواهر شوهرم از وقتی دماغشو عمل کرده انگار هار شده اعتماد به نفسش بالا رفته خودش دعوا رو شروع کرد انگار منتظر این لحظه بود زنگ زد بهم و با یه صحبت عادی فوران کرد و من قطع کردم بعد بهش پیام دادم احترام خودتو نگه دار حق نداری صداتو بالا ببری بعد گفتش که تو بدبختی و فلانی و ببین از کجا به کجا رسیدی منم گفتم لیاقتم خیلی بیشتر از این است گفت حالا حضوری ببینم بهت میگم اصلاً ریده شد به اعصابم نتونستم غذا بخورم خوابمم نمی‌بره اصلاً شوهرمم نیست فردا میاد چیکار کنم یکم حداقل بخوابم دو سه روزه درست نخوابیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.