2777
2789
عنوان

باز هم اطوارهای شوهر

442 بازدید | 9 پست

از صبح یه زنگ نزده فقط چن تا پیام

متنفرم ازش همین الان زنگ زد 

یعنی تو کل روز یه ۵ دقیقه وقت نمیکنه

منم به فحش اسه مسی کشیدمش

۶ ساله عروسی کردم یه بچه هم دارم

کارم تو یه شهر دیگس اینجا تو خابگا میمونم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط املایی زیاد داری شاید مشغله کاریش زیاده وقت نمیکنه

اینا دلیل نمیشع

دلم میخاد از غصه بترکه

چه جور رفتار کنم باهاش اخه

اینا دلیل نمیشع دلم میخاد از غصه بترکه چه جور رفتار کنم باهاش اخه

چقدرشرایطت شبیه منه منم توخوابگاه یه شهردیگه هستم باشوهرمم قهرم خیلی پرتوقعه ماهم فقط پیام داده غرزده ازصبح

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 

فکرکنم بخاطردوریه من اولای عقدم اگه دعوامون میشد دیگه روزخوش نداشتم الان عادی شده همش میخندم میگه به درک فداسرم که قهره خودم روپیرکنم غصه بخورم که چی اون بادوستاش همش میره خوش گذرونی منم اینجابه خودم سختی نمیدم شبایی که شام خوابگاه رودوست ندارم ازبیرون غذامیگیرم چون میدونم اون الان داره خوشی میکنه سعی کن بهت خوش بگذره زندگی رودوباربه ادم نمیدن 

واسه خودت وبچت خوب خرج کن خودمون کارمندابایدبیشترازخونه دارابه خودمون برسیم چون داریم کارمیکنیم ولی همیشه برعکسه خونه داراشیک ترو تمیزترمیگردن 

واسه خودت وبچت خوب خرج کن خودمون کارمندابایدبیشترازخونه دارابه خودمون برسیم چون داریم کارمیکنیم ولی ...

من قهر نیستم باهاش عزیزم

اره با حرفت موافقم باید خوش بگزرونم ادم هرچه قدرم وانمود کنه براش مهم نیس باز ته دلش ناراحته