2777
2789

بابا دِ بخون اون لامصب رو یه کتاب معمولی 

و تمام سوالات تکراری که تو همه سایت ها موجوده. 

هنر میخواد هی رد شدن 

تازه چند نفر گریه زاری راه انداخته بودن

افسر توروخدا یه جوری قبولمون کن دیگه جا نداره بریم به خانواده بگیم و باز یک هفته دیگه صبح ۷بیایم اینجا

یا زنایی بودن جوون دهه ۶۰ اومده بودن قسمت بی سوادی خودشون رو جا زده بودن که تو آزمون سوالات شفاهی شرکت کنن بلکه راحت قبول شن😑

من بار اول قبول شدم ولی امروز شهری رو برای بار ششم رد شدم😔😅

اوه اوه شهری.... 

ببینم به شما هم گفتن بار اولی که رد بشین اجباریه با مربی باید یک جلسه کلاس بردارین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه شهری.... ببینم به شما هم گفتن بار اولی که رد بشین اجباریه با مربی باید یک جلسه کلاس بردارین؟

خیر اصلاااا من تازه دوماهه دارم میرم و میام🤣

بار اول واقعا عالی بودم تفسر گفت عالی بودی ولی ردی کلا ۹۹درصد افسرا بار اولو رد میکنن

بار دوم کمربند نبستم

سوم راهنما

چهارم دوبلمو خراب کردم

پنجم از رو خط ممتد گفت دور بزن یادم رفت اجازه بگیرم

امروزم که به اذن خدا افسرع فکر کرد من کورم یا گاگولم رو نیم کلاج بودم یهو ترمزو الکی گرفت ماشین خاموش شد خندید گفت ردی

ولی خب با همسرم رفته بودم ماشینو گرفتم خودم نشستم برگشتیم خونه تا یاد بگیره دفعه بعدی قبول که🤣

آواکادو سایت🥑                                                            

خیر اصلاااا من تازه دوماهه دارم میرم و میام🤣بار اول واقعا عالی بودم تفسر گفت عالی بودی ولی ردی کلا ...

ببخشید متوجه نشدم اشتباهت کجا بوده باید چیکار میکردی وقتی افسر ترمز گرفت؟

ببخشید متوجه نشدم اشتباهت کجا بوده باید چیکار میکردی وقتی افسر ترمز گرفت؟

من نباید کاری میکردم وقتی کلاج تا انتها پایین نیست و سرعت خیلی کمه وقتی پاتو بزاری رو ترمز ماشین خاموش میشه

و دقیقا بخاطر اینکه رد کنه اینکارو کرد

هرهفته برای آزمون نفری ۱۰۰تومن میگیرن در هفته دو روز آزمونه در هر روز حداقل ۱۰۰نفر میان خیلی راحت ازاین راه پول به جیب میزنن و الکی رد میکنن 

اینکه برید اونجا رد بشید دلیل بر این نیست کار شما خوب نیست افسرا خیلی گیر میدن و دقیقن برای همین رد میشید

آواکادو سایت🥑                                                            

[QUOTE=399505382]من نباید کاری میکردم وقتی کلاج تا انتها پایین نیست و سرعت خیلی کمه وقتی پاتو بزاری رو ترمز ماشین خام ...[/QUOTE

ولی من خودم دستم قشتگ راه نیفتاده 

[QUOTE=399505382]من نباید کاری میکردم وقتی کلاج تا انتها پایین نیست و سرعت خیلی کمه وقتی پاتو بزاری ...

استرس نداشته باشی همه چیت خوب پیش میره فقط استرسه ک نمیذاره رانندگی کنی

شبا ساعت ۱۲ به بعد برو جا های خلوت تمرین کن ترس و استرست بریزه

آواکادو سایت🥑