2777
2789

سلام من همش با خط واحد میرم ومیام ماشین نداریم امروز عجیببب شلوغ بود راننده در عقبو نزد مجبور شدم از جلو سوار شم قسمت راننده اونقدر کیپ بود یه پیر مرد عوضی دم ورودی بود رو صندلی بغلیاش همش خانوم بود نیم کرد خودشو منم پشتمو کردم رد شدم ولییییی چون تپلمممم خیلی تپلم باسنم خورد به جلوش قشنگ سابید حسش کردم😭☝🏻بچها چیکار کنم هرکار کردم برخورد نکنم نشدددد ی دختری بعداز من سوار شد لاغر بود برخورد نکرد من بخاطر کپلیم عذاب وجدان گرفتم😭🥲

اونم هوول بود تااخرش همش نگاش سمت خانوما بود 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیالدیگه گذشتهبا ناراحتی چیزی تغییر میکنه مگه

خیلی ناراحتم میگم نکنه کاهلی کردم میتونستم جوری رد شم گناه نکنم

تقصیر اون بوده ن تو تو ناخواسته باعث این اتفاق شدی بهش فک نکن  

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

عمدی نبوده که ،سری بعد بیشتر دقت کن ، همینکه برات مهمه ینی اصالت داری

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
تقصیر اون بوده ن تو تو ناخواسته باعث این اتفاق شدی بهش فک نکن

خداکنه اخه اونم جا نداشت بره همه دور وبرش خانوم بودن🥲 ولی اره شایدم اون خودشم میخارید