aazadraha مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12024 عنوان حس ششمتون امتحان میکنین رومن😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 93 پست مشخصات ظاهری وشخصیتم 1404/08/04 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10382 اره،خب عزیزم من حس میکنم برای اونم ساده نیست این موضوع ولی جفتتون به شدت مغرور هستید ولی شما بیشتر @u_upinku سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم
نسیمخنک عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 2765 یکم یا خودت یا خانوادت باهاش اوکی نیستید بنظرم صبر کن البته گلم خودت میدونی این چیزارو با حس ششم نمی ... بله درستهممنون گلم🥲
چشمانمعصوموزیبا عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 4575 سرکار میری ولی یکم دیر تررفیق زود پیدا نمیشه حالا حالا ها😅 اگه پیدا بشه ازش خوشت نمیاداحساس میکنم ب ... کب ازدواج میکنمازدواجم با عشق یا سنتی خصوصیات شوهر ایندم
u_upinku عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 137 آره زیاد راحت نیستیم دقیقاببخشید انقد جزئی میپرسم آخه دلم تنگ شده میپرسمشما نظرتون اینه پیام میده یا ... نه گلم اشکال ندارهاونم منتظره شما پیام بدی دقیقه مثل خودت مغروره و حتی احساس میکنم یه آدمی هست که قدش متوسط رو به بالا یا بلدنم باشه😅ولی احساس میکنم طی دو هفته آینده پیام میده
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10382 نه گلم اشکال ندارهاونم منتظره شما پیام بدی دقیقه مثل خودت مغروره و حتی احساس میکنم یه آدمی هست که قد ... @u_upinku سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم
پیشی_ملوس_گوگولی عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2517 سفیدی موهات مشکیه قد کوتاه دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
u_upinku عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 137 منو بگوووو احساس میکنم یه دختر نسبتا کوچولو هستی که موهاتم رنگ کردی یا اگه هم نکرده باشی خیلی تو فکرشی و خیلی هم عجول هستی و برخلاف چیزی که نشون میدی درونگرا هستی و پوست سبزه ای هم داری
دلارام_del عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 834 نه گلم اشکال ندارهاونم منتظره شما پیام بدی دقیقه مثل خودت مغروره و حتی احساس میکنم یه آدمی هست که قد ... عزیزم به من نگفتی حسش چیه بهم و کی پیام میده
آباندخت۶۶ عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 7730 نه گلم اشکال ندارهاونم منتظره شما پیام بدی دقیقه مثل خودت مغروره و حتی احساس میکنم یه آدمی هست که قد ... کی ازدواج میکنم شغلش چیه
البالوووو عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1753 یکم یا خودت یا خانوادت باهاش اوکی نیستید بنظرم صبر کن البته گلم خودت میدونی این چیزارو با حس ششم نمی ... عزیز از من چی حس میکنی؟رابطم با m چجوریه؟
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10382 احساس میکنم یه دختر نسبتا کوچولو هستی که موهاتم رنگ کردی یا اگه هم نکرده باشی خیلی تو فکرشی و خیلی ه ... @u_upinku سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم
u_upinku عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 137 عزیزم به من نگفتی حسش چیه بهم و کی پیام میده عزمزمه جفتتون خیلی زوده براتون وجدی نگرفته طرف مقابلت شما هم جدی نگیر بنظرم چون داخل آیندت نیست و بیشتر بفکر آیندت باش و فعلا درگیرش نشو
u_upinku عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 137 @u_upinku سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم ... 4 یا ۵ سال دیگه شایدم زودتر قد متوسط رو به بلند و کلا آدم آرومیه بنظرم و به طور کاملا اتفاقی باهاش آشنا میشین