2777
2789
عنوان

روم نمیشه تو جمع فامیلا برم ب این دلایل توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 89 پست
خب واقعا متاهل بودن امتیاز نیستقیافه هم دست خود آدم نیسولی من جای تو باشم درسم رو از اونا بالاتر میب ...

۲۳

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

نمیتونی بری یه کار  مثل میکاپ  فیشال شروع کنی یادبگیری 

یا اینکه بری دانشگاه 

دماغ تو عمل کنی هم خیلی تغییر میکنی 

لباس آراسته بپوشی

روتین پوست و مو داشته باشی 

عطر خوشبو 

این طوری هم عالی میشی 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خاستگار داری؟

نه مناسب نداشتم

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

سنت برا ازدواج هنوز کمه ک زیاد نیست. ولی برنامه خودت چیه؟ انگاری قبلا هدفت پزشکی بوده قبول نشدی، الا ...

اره .هدفم همین بود ک کاش نبود .راحت‌تر بودم .

الان واقعا نمیدونم ! 

من که افسردگی دارم و اختلال خواب تا پنج صبح بیدارم واین باعث میشه فکرم هزار جا بره و حالم بدتربشهمنم ...

میتونی بری مشاوره 

اکه با خرف زدن اروم نشدی 

ارجاع داده میشی به روانشناس 

که دارو میده 

و اروم اروم خپابت تنظیم میشه 

افکارت هم اوکی میشت 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

خب باشناگر از رو ظاهر میگی که الان خیلیا لباس خوب و طلا دارن ولی متوسط جامعه ان نه پولداراگر خونه ای ...

اونا خ نشون ار ما خیلی باکلاستره 

سیم کارتت رو عوض کن - دیلیت اکانت بزن الان این کارها عادی شده دیگه کسی با فامیل خیلی ارتباط نمی گیره

اخه این چه پیشنهادیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی هر کس که فامیلش از یه جهاتی بالاتر باشه باید اینجوری قطع ارتباط کنه باهاشون؟؟؟؟?؟؟؟؟؟؟

اونا خ نشون ار ما خیلی باکلاستره

اینقدر به دیگران نگاه نکن که اینطوری از زندگیت بیوفتی 

نهایت پنجاه سال دیگه زنده ای 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.