2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 109815 بازدید | 1552 پست

سلام دوستان میشه هرکی روبیکا داره تو چالش لایک عکس به دخترم کمک کنید چن روز دیگه تولدشه بزارید پای یه هدیه کوچیک که بهش میدی چند لحظه بیشتر وقتتون نمیگیره🙏🙏

بقران برات کلی دعا میکنم ❤️❤️

اسمش آویسا محمودی نفر ۱۰

تو امضام هست بخاطر سلامتی خودتون و بچه هاتون ثواب کنید🙏

https://rubika.ir/joing/CIFIJJIA0LRDJJUOGHDCSUTLJIXOXRNT

اره قبلا ک از وقتی از سر کار میومد حتی میرفت حموم دنبالش بودم باهاش حرف میزدم اگه یکم فقط یکم ساکت م ...

همینجوری بهتره اصلا نچسب بهش 

چرا کلا یکساعت فقط خونست ؟ 

جایی جز کار نمیره که ؟

رابطه داره باهات؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوری بهتره اصلا نچسب بهش چرا کلا یکساعت فقط خونست ؟ جایی جز کار نمیره که ؟رابطه داره باهات؟

نه کارش اینجوریه 

بعضی وقتا هم زود میاد مثلا 7 8 ولی خب بعضی وقتا کارش طول میکشه تا 10میشه ما هم زود میخوابیم 11اینا دیگه میخوابیم

لطفا لطفا لطفا اونایی ک تاپیک منو خوندن اقایون پیام ندن و درخواست دوستی ندن من واقعا خودم ب اندازه کافی مشکل دارم پس حوصله مشکل جدیدو ندارم یکم درک و شعور داشته باشین اقایون خالم ب هم میخوره واقعا

نه کارش اینجوریه بعضی وقتا هم زود میاد مثلا 7 8 ولی خب بعضی وقتا کارش طول میکشه تا 10میشه ما هم زود ...

خوبه پس یه روزایی هم زود میاد

اگه مطمئنی با کسی نیست پس میتونی امیدوار باشی زندگیت درست شه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خوبه پس یه روزایی هم زود میاداگه مطمئنی با کسی نیست پس میتونی امیدوار باشی زندگیت درست شه

اره خودش قبلا میگفت از خدامه کارم زودتر تموم شه زود بیام خونه

با کسی نیست 

امیدم ب خداست

به خودت مسلط باش...

کاش همون اولش می‌گفت بهت و اجازه میداد تصمیم بگیری...

سعی کن ضعف نشون ندی

یه مدت ازش دور شو بعد تصمیم بگیر...

الان هر چی التماس کنی بدتر می‌کنه...روح و روانت آسیب میبینه...حس ناکافی بودن بهت دست میده

مطمعنی قبل شما کسی رو نمی‌خواسته...

افوض امری الی الله...
اره خودش قبلا میگفت از خدامه کارم زودتر تموم شه زود بیام خونهبا کسی نیست امیدم ب خداست

نا امید نشو عزیزم

درست میشه جدا نشو

مشاور برو

مردا وقتی خسته هم هستن حوصله خودشونم ندارن مخصوصا با این فشار اقتصادی

اگه میتونی خودتم سرکار برو با ورزش   تفریح و کار سرتو گرم کن خودتو ی زن مستقل و قوی و جذاب نشون بده نه یه آدم وابسته و چسب

عشق بعد ازدواج یه چیز نسبی هست و مطلق نیستدرصدش کمه مگه اینکه بچه بیاد فضای بین شما رو گرم کنه اون خ ...

بی خیال سر احتمالات یه بچه رو‌نیارین وسط

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
به خودت مسلط باش...کاش همون اولش می‌گفت بهت و اجازه میداد تصمیم بگیری...سعی کن ضعف نشون ندییه مدت از ...

نمیدونم بخدا دیگه ب هیچ حرفی نمیتونم اعتماد کنم بعش گفتم اون حسی ک میخوای چجوریه گفت نمیدونم من ک تا خالا عاشق نشدم

اره قبلا ک از وقتی از سر کار میومد حتی میرفت حموم دنبالش بودم باهاش حرف میزدم اگه یکم فقط یکم ساکت م ...

حتما کتاب زنان زیرک رو بخون 

اگر خیلی قهر میکردی برای جلب توجه همین باعث خراب شدن رابطه ات بوده...

حتما کتاب زنان زیرک رو بخون اگر خیلی قهر میکردی برای جلب توجه همین باعث خراب شدن رابطه ات بوده...

دقیقا خیلییییییی قهر میکردم اونم همش میگفت از رنی ک زیاد قهر میکنه خوشم نمیادااا من نفهمیدم جدی نگرفتم