2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 115055 بازدید | 1596 پست
اره امروز باید بره مشاوره ب نظرت پیام بدم بهش میترسم یادش بره؟بگم یادت نره برو؟

ی پیام بده بدون سلامو هیچی بگو مشاورت امروزه هرچند من جات باشم بش نمیگم مشاوره هم بره مشاوره چیه اون تورو گرفته ب بازی فقط 

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ....

ولش کن

بشین خونه ات گفت جدا شیم بگو بفرما اقدام کن 

اون موقع ک گفتی دوستم داری از چشمم افتادی ... یه کوچولو تو قلبم جا داری ک اونم کم کم میندازمت بیرون...! بعدش هم روند قانونی جدایی رو اقدام کن ... همونجوری ک اومدی خواستگاری با همونایی ک زورت کردن، همونجور منو میذارید خونه بابام با همونا ...

فکر توافق و خودم برم رو از سرت بیرون. 

من مطمئنم کم محلی کنی و جذاب باشی برمیگرده 

خواهشا کتاب زنان زیرک رو بخون 

حتما تو خونه یه کار هنري شروع کن یه کتاب بخون 

بذار بدونه زندگی بدون اون هم برای تو جریان داره 

استخری مهمونی با دوستات حتما برو

اصلا ....ولش کنبشین خونه ات گفت جدا شیم بگو بفرما اقدام کن اون موقع ک گفتی دوستم داری از چشمم افتادی ...

افرین چه خوب گفتی اینکه پسره بره به خانواده خودش بگه بگه اونا ببرنش خونه پدر دختره.فک کرده جداشدن به این راحتیاست.

حتما پیش خودش گفته توافقی جدا میشیم.

ببین هیچی دیگه بهش نگو فقط بحث طلاقو کشید وسط توم بگو مهریمو بده طلاق بگیر دیگم احساسی نشو خواهشا من خودم تجربه دارم که میگم ی بار یکی از رفیقام گفت دیوه بهم پیام نده و میخام بلاکت کنم منم گفتم ب قبرم خب بکن ولی خودش برگشت بعد ی ماه گف من گفتم برو تو چرا رفتی ی بار دیگه همون طرف همین حرفو زد من این احساسی برخورد کردم و همچی خرتب شد و اون خودشو واسم می‌گرفت و و..

سعی کن در واقعیت هم اونقدر برات مهم نباشه 

اصلااا بهش پیام نده خودش مهم باشه میره دیگه با این کار بدتر میشه 

بعدم گفت جداشیم با اینکه برات مهمه اصلا اهمیت نده بگو برو اقدام کن ، کلا تو خونه هم طوری رفتار کن که اصلا بهش نیاز نداری بهتم گفت دوست ندرم اینا سریع نزن زیر گریه طوری رفتار کن که اصلا برات مهم نیست یعنی اینطوری رفتار کن که از وقتی بهت گفته دوست نداره تو هم دوسش نداری دیگه و از چشت افتاده

اگه بخوای هی پیگیرش باشی بدتر میشهههه

من مطمئنم کم محلی کنی و جذاب باشی برمیگرده خواهشا کتاب زنان زیرک رو بخون حتما تو خونه یه کار هنري شر ...

آره صبح ک سرکارم شب میاد خونه ولی اومد خونه میخوام کم محلی کنم خودمو مشغول ب چیزی کنم 

تو رو خدا بگین راهی هست زندگیمو نجات بدم؟

خواهرانه میگم یه مدت کاری به کارش نداشته باش.احساس میکنم جاتون عوض شده و تو دنبالشی و خسته شده.به جدایی فکر نکن.بگو شرایطم طوریه که بخاطر دل پدرو مادرم اینجام که فکر  و خیال نکنن.