2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126876 بازدید | 1654 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه خاله خاله بازی می کنیم که به این راحتی برگشتی میگی دوستت ندارم .بگو قبلا باید فکراتو میکردی ...

دوست من هشت نه سال تموم اینکارو کرد و اصرار ب زندگی زوری داشت اخرم هم عمر خودشو هدر داد هم مرده رفت یه دختر دیگرو گرفت باهم رفتن این حتی نتونست حقشو بگیره 

شاید اول رضایت میداد الان خودش یه فرصت ازدواج بهتر داشت 

بعدم وقتی ب خودتون میگید ناقص بعد طلاق مردام معلومه همین حس رو بهتون پیدا میکن!!

من 28 سالمه میگن سنت بالاست اگه جدا شی و فلانمن هم قیافم خوبه هم تحصیلات دارمتوروخدا بگو میتونم بعدش ...

وا الان چهل ساله ازدواج میکنن انقد خودتونو محدود ب سن نکنید خواهشا عمر جوونی ی زن ینی کلا سی ساله؟؟

نه خیلی جدی گفت من نمیتونم بدون اون رندگی کنم از جونم ببشتر دوسش دارم😭😭😭😭😭

لطفا خودتو بدبخت تر نکن مورد میشناسن تو عقد مرده به زنه این حرف رو زده زنه بخاطر آبرو جدا نشده بعد ۳۰ سال جدا شده آواره شده رفته خونه دامادش

ببخشید متوجه نشدم

عزیزم یک چیزی بگم؟ 

شما که انقدر دوستش داری ازش تاحالا پرسیدی اون چرا دوستت نداره؟ بهش بگو حاضری تغییر کنی ( البته تغییر منطقی منظورمه قطعا، نه هر تغییری دیگه ) 

و برین پیش مشاور 

از چله زیارت عاشورا غافل نشو، چله ایت الله حق شناس خیلی خوب حاجت میده 

گوشه قرآن بزن به آب بعد به چهار گوشه خونتون بریز خیلی خوبه بعد آب قرآن هم بده بخورع معجزه میکنه

چهار گوشه جلد قران منظورتونه؟یا ورق های قران

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
درست میشه؟تورو ب خدا برام دعا کنید نظرش عوض بشه

من یادمه یه روایتی خوندم‌ خانومی از معصوم پرسیدن چیکار کنم که همسرم منو دوست داشته باشه علاقه اش بهم زیاد بشه  گفتن نماز شب بخون. 

حالا خودت اینو یه سرچ بزن من یادمه روایتی با همین مضمون دیدم.