2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126876 بازدید | 1654 پست
ببخشید یه سوال میپرسم اگر براتون مقدور بود بهم جواب بدید?از نظر جنسی و عاطفی هم بهتون خیچ میلی نداشت ...

نه از نظر جنسی خوب بود همیشه خودش میومد سمتم براش همه چی خوب بود از این نظر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یک چیزی بگم؟ شما که انقدر دوستش داری ازش تاحالا پرسیدی اون چرا دوستت نداره؟ بهش بگو حاضری تغیی ...

گفتم رفتارمو تغییر میدم میگه مشکل از تو نیست من نتونستم عاشقت بشم هر کار کردم نشد عاشق بشم

دروغ میگهدوستت دارهاگه دوستت نداشت باهات ازدواج نمی کردمردها خیلی پیچیده نیستن، دوست نداشته باشن زن ...

نمیدونم آخه گفت  فقط داشتم تطاهر میکردم داشتم کاری میکردم بلکه با خپشحالیت خوشحال بشم عاشقت بشم ولی نشد

اصلا این چیزا که تو توقع داری ربط به زندگی مشترک ندارهاصلا عشق و عاشقی و این حرفا برا زندگی مشترک نی ...

منم بهش گفتم این ک میگی بی تابت بشم و اینا فکر کردی همه اینجورین بهش گفتم همین دوستای خودم ازون پرسیدم گفتن شوهرم میگه همین ک براتون کار میکنم یعنی دوستتون دارم خیلیم باهم خوشبختن بچه دارن یکی دیگه از دوستام میگفت قهر کنیم شوهرم نمیاد نازمو بکشه ولی باهم خوشبختن این چیرا ک میگی برا فیلماس میگه اونا شاسد مجبورن ما ک مجبور نیستیم همو تحمل کنیم میگه شاید بخاطر بچه تحمل میکنن گفتم اونا از زندگیشون راضین   

مردها 99 درصدشدن محبت کلامی ندارن.این که شما گفتی برای اکثر مردهای ایرانی برعکسه.

آره شوهر منم وقتی بهش میگفتم میگفت مردا نمیتونن بگن میگفت من با عملم نشون میدم دوستت دارم ولی الان گفت همش تظاهر بود کارهام ک شاید عاشقت بشم 

شب اومد رفتارش چجوری بود باهات

دیشب وقتی اومد من جلو تلویزیون دراز کشیده بودم نگاه میکردم گفت سلام منم گفتم سلام دیگه همین بود فقط رفت حموم منم نرفتم سمتش هرشب میرفتم باهاش حرف میزدم و... ولی من نرفتم فقط جلو‌تلویزیون بودم اونم هیچی حموم کرد چند تا تماس کرفت برا سرکار ی‌پنج دیقه نشست جلو تی وی بعدم ک خوابیدیم بدون هیچ حرفی 

دیشب وقتی اومد من جلو تلویزیون دراز کشیده بودم نگاه میکردم گفت سلام منم گفتم سلام دیگه همین بود فقط ...

اره ولش کن همینجوری خوبه بذار باخودش تنها باشه 

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید