2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 146105 بازدید | 1801 پست
عزیزم بهم گفت ب نر کی میگفتم دوستت ندارم ول میکرد میرفت اصرار نکن ک خوشم نمیاد ب نظرت با این حرفش ک ...

ببین اصلا نشون نده بهش وابسته هستی

عزیزم اونجا خونته اصلا نباید از اینکه اونجا هستی احساس شرم داشته باشی این اقای زرنگ میخواد غرورتو نشونه بگیره تا خودت با پای خودت بری برای طلاق و حق و حقوقت رو بهت نده، هنوز مونده تا این مردای نامردو بشناسی…..

توام باهاش حرف بزن بگو بهش بگو من احساس میکنم تو نمیخوای برای درست شدن این زندگی تلاشی کنی و با گفتن دپست ندارم از مسئولیتت شونه خالی کنی بگو زندگی بازی نیست بعد دوسال بگی دوست نداشتم و منم برات دست بزنم بهت بگم ممنون که راستشو بهم گفتی هرجند بعید میدونم همه قضیه این باشه(این جمله رو حتما بهش بگو و خییییییلی خوب به واکنشش توجه کن چون احتمال اینکه یکی زیر سر داشته باشه زیاده و فکر نکنه تو ساده ای) بگو هر اشتباهی تاوانی داره

تو میگی انتخابت اشتباه بوده؟ اوکی تاوان اشتباهتو با پرداخت مهریه و اقرار همین حرفا پیش قاضی بده که بعدا مردم نگن من مشکل داشتم

ازت خواااااااهش میکنم حرفاشو ضبط کن و مخفی کن

بذار اقرار کنه دوستت نداره و مدرک داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم پای کسی دیگه درمیونه گفت نه میدونی من احساس میکنم افسرده شده حالش خوب نیست خواهرشم بهم گفت ...

احتمال بده همه ی اینا ادا باشه 

فکر کردی مردای دیگه که دلشون جای دیگس چه بهونه هایی برای زنشون میارن که طلاق بگیرن؟ ! 

نمیاد بگه اره دلم جای دیگس که 

خودشو میزنه موش مردگی 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

بهش گفتم پای کسی دیگه درمیونه گفت نه میدونی من احساس میکنم افسرده شده حالش خوب نیست خواهرشم بهم گفت ...

دختر چقدر مثل خواهر من ساده ای اونم خیلی خواهرشوهر و مادرشوهرش همین حرفا را زدن 

نگو آقا یکی را زیر نظر داشت تا خواهرم را رد کرد سریع آوردش تو خونه 

اونم میگفت افسرده شدم 😏😏😏

مثل سگ دروغ میگفت 

فقط خواهر من را سرزنش می‌کرد که تو حساسی گیری وسواسی همش فکر تمیزی هستی

حالا هم رفت یه زن بچه دار گرفت مثل چی مونده تو گل

خواهراش هم در نقشه اش شریک آن و خوب بلدن نقش بازی کنن 

حالا اگه یه زن شوهرشو دوس نداشته باشه میگن بمون بسوز همه مردا همینن ازدواجایی که سنتین خانواده ها انتخاب میکنن این مشکل توشون زیاده ولی اینجا میکی همه میگن نه ما سنتی بوده خوشبختیم شوهر شما یکی دیگهرو دوس داشته نذاشتن بهش برسه

نه خیلی جدی گفت من نمیتونم بدون اون رندگی کنم از جونم ببشتر دوسش دارم😭😭😭😭😭

میتونی 

اولش سخته بعد رفتنش میفهمی چقد به خودت لطف کردی 

به خودت فرصت زندگی با کسی رو بده ک عاشقت باشه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

چجوری بهش اقتدار میدادم ؟

این ضبط صدا هم که یه کاربر گفت عالیه 

مککنه یه حرفایی بهت بزنه    ولی تو خلوت دوتاییتون 

ولی جلوی دیگران یه چیز دیگه نشون بده 

تو هر وقت اومد حرف بزنه صدا ضبط کن 

که بعدا بتونی ثابت کنی    حداقل به خانواده ی خودت 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

خودت کوچیک نکن در مقابل قستاخی مثل شوهرت 

قوی باش مهریه بگیر سینکشو بزن هررری 

دلت هم گرفت به  بیشعوریش فکر کن تو خلوت گریه کن ولی تا یه حدی برا مرده هم تا ۴۰ روز گریه می کنند اونم اگه مردهه عزیز باشه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

عزیزم بهم گفت ب نر کی میگفتم دوستت ندارم ول میکرد میرفت اصرار نکن ک خوشم نمیاد ب نظرت با این حرفش ک ...

طبق پیام قبلی که فرستادم ادامه ش رو بگم..👇

حتی اگر ظرف غذا شکست..هیچی نگو..به خوردن ادامه بده..

اینطوری ریلکس بودن تو رو ببینه

خودش بحرف میاد که این رفتارش عمدی هست

و برخاسته از از چه بهونه ای بوده..

یا اینکه بعد یه مدت اعتراف میکنه مثلا یا زندگی دوستاشو مقایسه کرده

یا 

از یعضی مردان انرژی منفی گرفته‌ در مورد

پشیمانی از ازداوج شنیده که روی شوهرت اثر گذاشته

و باخودش گفته اع واقعا چرا ازدواج کردم..!

یا اینکه خودشو با آینده ش محک زده میخام آخرش چیکارکنم

که دچار سردرگمی شده..همین..!

عزیزم اگر تاپیک رو قفل نکنی کلا میترکه پاک میشه..

نظر کاربران هم یادت میره هاا..