2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143565 بازدید | 1788 پست
😔😔😔😔

ببخشید ناراحتت کردم.     فقط شما تنها نیستی بعضی دردا توزندگی انقدعمیقن. که سرمیشی یخ می‌کنی امادرد همچنان پابرجاست باید بمونی توش درداتو بکشی بمیری وزنده بشی بعدم عبور می‌کنی ازش.    اگرم درست شد زندگیت به امید خدا.     سعی کن انقد علاقه تو بهش نشون ندی وانمود کنی خیلی بهش اهمیت نمیدی سفت نچسبش که عاصی بشه 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اره فعلا بهترین راه برای تو همینه سرد باش باهاش بی اهمیت باش کلا کاریش نداشته باش ببین عکس العملش چی ...

آره ولی این رپزا بدترین روزهای عمرمو دارم میگذرونم 

من صبح سرکار میرم خداروشکر اونحا کسی نیست تنخام فقط گاهی چند نفر میان سراغ چیزی 

اینقد سرکار گریه میکنم اینقد روز گریه میکنم و حالم بدههههههه ک واقعا نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی این رپزا بدترین روزهای عمرمو دارم میگذرونم من صبح سرکار میرم خداروشکر اونحا کسی نیست تنخام ف ...

میفهممت 

من خودمم همچین روزایی که رو گذروندم 

درسته شوهرم هیچوقت بهم نگفت که دوسم نداره ولی با کاراش بهم ثابت کرد که نداره 

منم خیلی خنثی دارم زندگی میکنم امید صددرصد تا اخر عمر به زندگیم ندارم

یا حس خفگی داره از محدودیتهایی که گذاشتی و این حسو بهش داده که دوستت نداره یا ینفر این وسط هست ،که ا ...

اخه بهم میگه از اول حس دوست داشتن نبوده ک بگم الان تموم شده میکه اصلا یک ثانیه این حس برام ب وجود نیومد

برام دعا کن تو رو خدا عاشقم بشه😭

دعامیکنم که خدا خودش مهرتو به دلش بندازه وزندگیتو شیرین ترازعسل کنه.    الهی آمین     استاتر خودت رو فراموش نکننننن به خودت برس خودتو دوست داشته باش  تا اونم جذبت بشه.    یکم بهش بی محلی کن  خوبه سرکارم میری    ،تنها راهت فعلا الویت قراردادن خودته و آویزون نبودن ب ایشون.   اگر درست شد که خب نشدهم کی میگه بعدش یکی بهترازشوهرت نمیاد توزندگیت یکی که قدرتو بدونه  توفقط به خودت برس و اولویتت ظاهر وصدالبته اعتمادبه‌نفس و روان خودت باشه       خوددانی اما بسه دیگه التماس و اظهار علاقه😡

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت