الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی اگه مشاورجواب نداد. یه روز همه ی نیرو تو جمع کن ومحکم وجدی بهش بگو هرچی فکر کردم دیدم فایده نداره به زور کسیو بخوایی نگه داری به خواسته ت احترام میزارم ومیرم انسان فراموش کاره شاید کمی سخت. باشه اولش اما مطمئنم خدا بزرگه وزندگی منم بجایی روخوشو بهم نشون میده فقط مهرمو کامل میخوام بالاخره زندگی جریان داره بعدشم برو. کاملا جدی بدون گریه التماس. اگه اومد دنبالت که خوب اگه نیومد یه چند شب گریه کنی کم کم عادت میکنی ب نبودنش وبرو پی ایندت و هرطور میتونی به خودت کمک کن مطمئنم یه روزی اسمشم یادت نمیمونه وب التماسات میخندی. اما برای اینکه موفق بشی خدا روهمیشه کنارت حفظ کن. دیگه ازهیچی باک نداشته باش وسلام
میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت
عزیزم طبق تاپیکای قبلی که داشتی احساس میکنم وابستگی شدیدی داری و خیلی خیلی حساسی و خیلی بهش گیر دادی و زیادی بهش محبت کردی بهش فضا ندادی اونم تلاش کنه برای دوست داشتنت ،یکم بهش فضا بده زیاد حساس نباش کیو فالو داری به کی گفتی جانم ،اینا طبیعیه الان خانما هم خیلی فالور آقا دارن و برعکس حتما که چیزی بینشون نیست این همه آدم بیکار نیستن خوشگلم ،من اینطوری حس کردم ،به قول دوستمون یکم به خودت بیشتر برس و محبت به اندازه داشته باش به خودت بیشتر ارزش بده ،خودتو بیشتر دوست داشته باش،حساسیت هاتم کمتر کن ،کمتر گیر بده ،یه مدتم تو خونه بمون فعلا نرو ،ببین وضعیت فرقی میکنه یا نه ،انشالله که با تغییر تو همسرتم تغییر میکنه 💕
نمیدونم خودم اره خیلی حساسم ولی آخه وقتی بهم گفت جدا شیم دوستت ندارم چطوری بمونم پیشش
بگو بخاطر این دو سال و دوست داشتنت ،میخوام مشاوره رفتنو امتحان کنم لطفا کنارم باش ،بنظرم اگه پای کسی وسط نباشه با چندتا جلسه مشاوره و اون تغییرات رفتاری خودت که گفتم تو اون فاصله های مشاوره انجام بدی حس همسرتم تغییر کنه