2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141836 بازدید | 1768 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگه مشاورجواب نداد.    یه روز همه ی نیرو تو جمع کن ومحکم وجدی بهش بگو   هرچی فکر کردم دیدم فایده نداره به زور کسیو بخوایی نگه داری   به خواسته ت احترام میزارم ومیرم  انسان فراموش کاره شاید کمی سخت. باشه اولش اما مطمئنم خدا بزرگه وزندگی منم بجایی روخوشو بهم نشون میده   فقط مهرمو کامل می‌خوام بالاخره زندگی جریان داره     بعدشم برو.   کاملا جدی بدون گریه التماس.    اگه اومد دنبالت که خوب اگه نیومد یه چند شب گریه کنی کم کم عادت میکنی ب نبودنش وبرو پی ایندت و هرطور میتونی به خودت کمک کن   مطمئنم یه روزی اسمشم یادت نمیمونه وب التماسات میخندی. اما برای اینکه موفق بشی خدا روهمیشه کنارت حفظ کن. دیگه ازهیچی باک نداشته باش وسلام

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
میگفت ب عنوان شوهرت وظیفه ی خودم میدونستم برات تولدت و اینا

ببخشید شغلش چیه؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

عزیزم طبق تاپیکای قبلی که داشتی احساس میکنم وابستگی شدیدی داری و خیلی خیلی حساسی و خیلی بهش گیر دادی و زیادی بهش محبت کردی بهش فضا ندادی اونم تلاش کنه برای دوست داشتنت ،یکم بهش فضا بده زیاد حساس نباش کیو فالو داری به کی گفتی جانم ،اینا طبیعیه الان خانما هم خیلی فالور آقا دارن و برعکس حتما که چیزی بینشون نیست این همه آدم بیکار نیستن خوشگلم ،من اینطوری حس کردم ،به قول دوستمون یکم به خودت بیشتر برس و محبت به اندازه داشته باش به خودت بیشتر ارزش بده ،خودتو بیشتر دوست داشته باش،حساسیت هاتم کمتر کن ،کمتر گیر بده ،یه مدتم تو خونه بمون فعلا نرو ،ببین وضعیت فرقی میکنه یا نه ،انشالله که با تغییر تو همسرتم تغییر میکنه 💕

یه مدت کلا ازش فاصله بگیر باهاش سرد برخورد کن ببین میاد سمتت یانه

پیامام خومدی ک گفتم چقدر بهش اصرار کردم گفتم دوستت دارم گفتم بزار دپباره تلاش کنیم ولی اون دیگه گفت اصلا تلاش فایده نداره فقط باید جدا بشیم ک اذیت نشیم  

یعنی برم خونه بابام؟یا همین خونه خودمون؟چون اون بهم گفت جدا بشیم

بنظرم زود از خونت بیرون نرو

یه مدت تو خونه خودت ازش فاصله بگیر 

بهش اهمیت نده 

سرد باش ببین رفتاراش باهات چجوریه

اگه اومد سمتت و واقعا پیگیرت بود مطمعن باش علاقه هست 

اگر نه و اونم بی اهمیت بود بنظرم برا خودت ارزش قاعل شو و جدا شو 

پیامام خومدی ک گفتم چقدر بهش اصرار کردم گفتم دوستت دارم گفتم بزار دپباره تلاش کنیم ولی اون دیگه گفت ...

نمیخوام بترسونمت یاا فکرتو مشغول کنم نه اصلا قصدم نیست 

ولی مطمعنی با کس دیگه ایی در ارتباط نیست ؟

عزیزم طبق تاپیکای قبلی که داشتی احساس میکنم وابستگی شدیدی داری و خیلی خیلی حساسی و خیلی بهش گیر دادی ...

نمیدونم خودم اره خیلی حساسم ولی آخه وقتی بهم گفت جدا شیم دوستت ندارم چطوری بمونم پیشش 

بنظرم زود از خونت بیرون نرویه مدت تو خونه خودت ازش فاصله بگیر بهش اهمیت نده سرد باش ببین رفتاراش باه ...

خودمم همین فکرو میکنم خیلی بهش محبت شدید کردم و خیلی خودمو وابستش کردم 

اره تا وقتی بره پیش مشاور میمونم ولی باهاش سرد برخورد میکنم ببینم چی میشه

نمیخوام بترسونمت یاا فکرتو مشغول کنم نه اصلا قصدم نیست ولی مطمعنی با کس دیگه ایی در ارتباط نیست ؟

آره مطمئنم ازش پرسیدم گفت من بهت گفتم دوستت ندارم اگه کسی دیگه هم بود بهت میگفتم 

خودمم همین فکرو میکنم خیلی بهش محبت شدید کردم و خیلی خودمو وابستش کردم اره تا وقتی بره پیش مشاور میم ...

اره فعلا بهترین راه برای تو همینه 

سرد باش باهاش بی اهمیت باش کلا کاریش نداشته باش ببین عکس العملش چیه

نمیدونم خودم اره خیلی حساسم ولی آخه وقتی بهم گفت جدا شیم دوستت ندارم چطوری بمونم پیشش

بگو بخاطر این دو سال و دوست داشتنت ،میخوام مشاوره رفتنو امتحان کنم لطفا کنارم باش ،بنظرم اگه پای کسی وسط نباشه با چندتا جلسه مشاوره و اون تغییرات رفتاری خودت که گفتم تو اون فاصله های مشاوره انجام بدی حس همسرتم تغییر کنه