2777
2789

فقط نپرید بهم که به مستاجر رحم کن و ... چون اولا اجاره زیاد نیس . دوما سر قرارداد میگم ک من اجاره رو به موقع لازم دارم . حالا این گفت اگه وسط هفته افتاد من آخر هفته پرداخت میکنم. اول هفته اجاره بود.. برا اولین بار گفتم لهزم دارم گف تازه موعدش رسیده اخر هفته پرداخت میشه . اخر هفته هم رد شد هفته جدیدم داره وسطاش میشه اجاره نمیده منم روم نمیشه ک بگم😑 خیلی پول لازمم

نظری ندارم🗿

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته شرایط سخته ولی ممکنه شماام نیاز داشته باسی..بهش یه پیامک بزنید فردا بگید فلانی ببخشید که پیام دادم میخاستم ببینم میتونید پول رو بریزید نیاز دارم ممنون

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

کاملا حق با شماست اما اگه واقعا شرایط اقتصادیشون بده و اگه راه داره یکم زمان بده بهشون

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

درسته شرایط سخته ولی ممکنه شماام نیاز داشته باسی..بهش یه پیامک بزنید فردا بگید فلانی ببخشید که پیام ...

اخه اولا من واقعا قیمت خوب و مناسب میدم . دوما .. همیشه قبل قرارداد میگم ک من به موقع اجاره لازم دارم . اجارشم کمه . روز موعد یه پیام دادم زنه میخواست منو بخوره 😑 الان روم نمیشه دیگه😑

ممنون ک درک کردی . ولی اجارش زیاد نیس . و سرکار هم میرن و دارن ‌

💖

پس صحبت کن باهاشون که پرداخت کنن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نه پیام بده چون شماام نیاز داری نمون تو رودربایستی

باور کن اون رکز ک پول لازم پول روز اجارم بود بعد مدتها پیام دادم ک لازم داشتم ببینی داشت منو مسخورد 😒 الانم نمیدونم میترسم پیام بدم یه چی بگه😑😒

باور کن اون رکز ک پول لازم پول روز اجارم بود بعد مدتها پیام دادم ک لازم داشتم ببینی داشت منو مسخورد ...

واقعا ترسی نداره چون شما اون زمانی رو که برای جور کردن پول بوده رو صبر کردین..اگه چیزی گفت بگو من بهتون مهلت دادم ولی واقعا نیاز دارم

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

پیام بدم بنظرت با زنگ بزنم بهش؟

اول پیام بده اگه جواب ندادن

زنگ بزن