2777
2789
عنوان

تا چند روز اجاره عقب بیفته طبیعیه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست

سلام خوبید. متاسفانه صاحبخونه خانوم ببینن همینه 

جالبه بگن چشم ، نداریم آدم دلش نمیسوزه.خیلی هم طلبکارن .بگو چک دارم من با شما طی کردم قبول کردید ..الان مد شده ۶ تا چک دوماه میگیرن سری بعد اینکارو‌کن .

از الان کوتاه بیایید همینه تا آخر .برای ما ۶ ماه کرایه نداده بود آخرم گفت خب از پول پیش بردارید .۶ ماه اولم دو ماه یه بار داد .لعنت بهش.

همه خریداشون به روز و به جا بود الّا اجاره.این سری چک میگیرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبید. متاسفانه صاحبخونه خانوم ببینن همینه جالبه بگن چشم ، نداریم آدم دلش نمیسوزه.خیلی هم طلبکا ...

سلام عزیزم. صبحتون بخیر 

دقیقا همین الان داشتم به همین فکر میکردم ! اینکه چون خانوم هستم اینا انقد رو دارن . مرد باشه نمیتونن انقد پرو بازی درببارن . اونم در حالیکه قبل قرارداد گفتم این پول برا خرج خونمه و سر موعد باید پرداخت بشه یه مللغی هم تخفیف دوباره دادم بابت همین . ولی روز اجاره ک پیام دادم میخواست منو بخوره 😑 جوری ک هر چی فک میکنم موندم چجوری پیام بدم😑 چقد بده تنهایی . واقعا همه جا خودشو عوارضشو نشون میده😑

یه پیام بده

محکم ولی مودبانه

از عباراتی مثل اگه میشه و اگه میتونین و اینام استفاده نکن

بگو جناب فلانی، با توجه به اینکه موعد پرداخت اجاره تاریخ... هر ماهه، لطفا نهایتا تا تاریخ فلان اجاره رو پرداخت کنید

من هم روی اون پول و زمانبندی حساب کردم

و عدم واریز شما برنامه های من رو هم مختل می‌کنه 

در ادامش هم بگو امشب حتما بعد از واریز اطلاع بدین

عزیزم من شنیدم یه بنگاهی گفت تا سه ماه کرایه خونه عقب بیافته از نظر قانونی مشکل نداره ولی خب هر چی کرایه ندی هم برا خود مستاجر سخت میشه هم صاحب خونه اذیته

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزم. صبحتون بخیر دقیقا همین الان داشتم به همین فکر میکردم ! اینکه چون خانوم هستم اینا انقد رو ...

باید ببخشید سلیطه بازی در بیاری .با خانومش کاری نداشته باش دو بار به شوهره پیام بدی و زنگ بزنی خانومه نمی‌ذاره ماه بعد کار به اونجا بکشه که پیام بدی و زنگ بزنی  .بگو میرم به بنگاهی میگم و ...

من احتیاج دارم به این پول 

عزیزم من شنیدم یه بنگاهی گفت تا سه ماه کرایه خونه عقب بیافته از نظر قانونی مشکل نداره ولی خب هر چی ک ...

همچین چیزی نیس ! تو قرارداد قید شده که یک تا دوماه اجاره پرداخت نشه . موجر حق فسخ قرارداد داره . خب کسی ک نمیتونه اجاره بده چکاریه خونه میگیره😏 

همچین چیزی نیس ! تو قرارداد قید شده که یک تا دوماه اجاره پرداخت نشه . موجر حق فسخ قرارداد داره . خب ...

نمیدونم منم شنیدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یه پیام بدهمحکم ولی مودبانهاز عباراتی مثل اگه میشه و اگه میتونین و اینام استفاده نکنبگو جناب فلانی، ...

قرارداد با خانومه هس . اونروز به زنه پیام دادم ک داشت منو میخورد . الان به مرده پیام بدم یا باز زنه