2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 222903 بازدید | 562 پست

بچه ها برای دوتا از بهترین ادمای زندگیم ک تو مرحله ، آی وی اف هستن ،چند تا صلوات بفرستین🌺♥️🌺♥️

به امید مثبت شدنشون🥺🥺🥺🥺

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

سریال دل  بود انگار🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ی سوال دوستت خرجو مخارجش رو چیکار میکنه سر کار میره یا ن اصلن از اون شهری ک بودن دور شده یا ن چ ...

کلی طلا و پول داشت وضع مالی خوبی داشتن از قدیم تا حال

ماشین که داشت 

خونه با پولایی که داشت اجاره کرد 

جهازشو اورد در نبود شوهرش همه رو جابجا کرد 

سپرده داره تو بانک مخارجش از اونجا تامین میشه 

فعلا که بچه ها مدرسه نمیرن کوچیکن زندگیشون میچرخه

یک ریال از شوهرش نگرفت

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ببخشید ولی من نتونستم باور کنم ستاره ی داستان باید باباش کارخونه دار باشه که بچه هاشو ببره یه گوشه تنها بزرگ کنه و از شوهرش برای دلشکستگی جدا بشه وگرنه اول بچه دوم تامین نیازهای مالی بچه و سوم تامین نیازهای روحی بچه یه کاری میکنه آدم چیزای خیلی سخت ترم ببخشه و کنار بیاد 

یا اینکه ستاره انقدرام که میگی خوب نیست چون یه مادر در این حد معمولا میتونه به خاطر بچه هاش گذشت کنه و کینه به دل نگیره

کلی طلا و پول داشت وضع مالی خوبی داشتن از قدیم تا حالماشین که داشت خونه با پولایی که داشت اجاره کرد ...

خدا کمکش کنه،،، بچه ها برن مدرسه به شوهره نیاز میشه مجبوره باهاش روبروبشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چه شوهر احمقی که بخاطر حرف یه ج نده زن و بچش رو ول کرده

آره عوضی

اول ول کرد 

دید ستاره بخاطر کار نکرده التماسش نمیکنه که برگرد 

چون واقعا مقصر نبود 

شوهرش خودش با خفت و خواری برگشت 

ستار۶ هم دقیقا همینو گفت 

گفتش چون ولمون کردی دیگه نمیخوامت 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

عجیب نبود واقعااا.

حسادت و چشم زخم آفت زندگیه..

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

دعاش نکردن باهاش حرف بزن اون دوتا بچه گناه دارن شاید فرجی شد

کلی گریه میکنه شبانه روز 

دختر شادی بود 

همیشه  دلسوز و غم خوار همه بود

بی آزار و ساکت

بهش میگم بخدا میگم برگردین به هم میخوای تا کی تنها بمونی

فعلا که جدا هستن 

خواهرای پلید هم خوشحال

خواهرای ستاره عین خواهرای عفریطه ی شوهر منن

چطور

اسی شوهره بخاطر ندیدن بچه هاش از ستاره شکایت نمیکنه؟ مثلا بگه بچه هامو برده نمیزاره ببینمشون

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎