2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 222819 بازدید | 562 پست

حسادت بیش از اندازه خانوادش عجیب نیست منم طعمشو چشیدم ولی احمق بودن و بی غیرت بودن همسرش واقعا عجیبه انگار با بچه دبیرستانی ازدواج کرده یه زن و با دوتا بچه ول کرده رفته معلوم نیست کجا پی خوش گذرونی یا... 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
تو نمیتونی یه کاری بکنی اینا برگردن پیش هم

به دوستمون هم گفتم گند خورده به همه چی

والا شوهرش با اینکه کار خوب داره و پول داره اصلا با زنی نیست

من اینارو بهش گفتم و میگم 

میگم شرایط بدتر از شما بوده ،شوهره تو تخت خواب با یکی دیگه دیده شده همه جام پیچیده بازم برگشتن به هم

شما که بگو مگو داشتید 

میگه آبرومو جلوی همه بردن 

بخدا قسم دوستم گفت میخواستم خودمو بکشم اوایل 

میگه حرفای تو ارومم کرده 

حالا من بازم دارم تلاش میکنم درستش کنم 

توکل بر خدا

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خوشگل لایک کنه

تومجازیم شانس نداریم

برالایک هم دنبال خوشگلات

تف بهت روزگار

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

نه عزیزم شوهرش ستاره رو بیشتر از بچه ها دوست داره گفته ستاره نباشه بچه میخوام چکار

خدا کنه درست بشه رابطه اشون،

به شوهره دوستت بگو،بره به ستاره بگه اونی که شمارو ترک کرد من نبودم،بگه اصلا تو حال خودم نبودم اقلا،نمیدونم چطور شد،(هر چند که از روی بی مسئولیتی و بی لیاقتیش این کارو کرده)

بگه خودم الان خیلی شرمنده و خجالت زده ام

دوستت حق داره همچین مردی رو بزاره کنار،

ولی شوهرش باید خیلی خیلی تلاش کنه تا دل دوستت رو نرم کنه

فکر میکنم مرده هم بی عرضه است

عرضه نداره دل زنش رو به دست بیاره

چیکارا کرده تا الان؟

مگه میشه یه پدر بگه بچه هارو. میخوام چیکار وقتی زنم نباشه،

چه بی مسئولیت

نه به اینکه به خاطر یه حرف بهش برخورده رفته نه به اینکه اینقدر شل شده و اصلا از زن و بچه اش خبر نداره که حتی کجان

آخه شما میگی خونه اجاره کرده پول گذاشته بانک سود میگیره عزیرجان با این وضعیت که یه زن تنها خیلی اذیت ...

زندگی آرومی دارن 

دارن زندگیشونو میکنن 

من سختی تو زندگیشون نمیبینم 

البته هنوز بچه ها کوچیکن و مدرسه نمیرن 

شاید بخاطر همین راحت داره میچرخونه زندگی رو

مادرشوهرش عفریتس

اما پدرشوهرش آخرین بار پیام داده بود برگردین بخاطر بچه ها ببخشش 

این به تو تهمت زده و این حرفا 

پدرشوهرش خیلی خوبه تمام پیاماشو خودم دیدم 

رسما دوستمو التماس کرده بود 

ولی مادرشوهره خیلی تیکه میپرونه 

خواهرشوهراشم عوضین سوسه میان

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

به دوستمون هم گفتم گند خورده به همه چیوالا شوهرش با اینکه کار خوب داره و پول داره اصلا با زنی نیستمن ...

عزیزم انشاالله موفق باشی هر طور شده سعیه خودتو بکن به پسره بگو یا مثلا شوهرتوواسطه کن بفرست دنبال اون پسره یجورایی 

الان از شوهرش خبر نداری ؟کامل طلاق گرفتن ؟

نه 

خیلی دورادور 

کاملا طلاق گرفتن 

دو تا خواهر افتادن به زندگی زن داداشاشون .انقدر دعوا درست کردن ،انقدر تهمت و دلخوری بین مون پیش آورد ...

ای واااایییی

چه بد 

خدا خودش کمکت کنه عزیزم 

انشالله خدا خودش دست بکار بشه برات

ستاره باید دسته خواهراش رو از زندگیش کوتاه میکرد خط ها رو عوض میکرد

از لح خواهراش با شوهرش ادامه میداد،بچه هاش سراغ باباشون نمیگیرن؟چطور بابایی هست که آدرس اونارو پیدا نکرده مگه میشه

به حرفه مردم نباید بچه هاشم رو بی پدر میکرد،فردا مدرسه دارن هزارتا ماجرا دارن بهتره با شوهرش سازش کنه و گذشت کنه

ولی من مطمئنم که خیلی خوشگلی

نه بابا

نه خودم قشنگم

نه شانسم قشنگ

هیی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان چند وقته شوهرش از بچه ها و ستاره خبر نداره خونه جدا گرفتهچرل خودش رو غیب کرده انگار میخواد مجاز ...

همون اوایل گفته بود بچه ها رو میخوای خودت بزرگ کن بچه هارو پیش زن هرزه نزار (دوستم به خودش فحش داده بود) 

اره داره هم خودشو عذاب میده هم شوهرشو

اما میگه عمرا برگردم به اون احمق

شوهرت واسطه کن بره باهاش حرف بزنه خودتم برو بشین باهاش حرف بزن بگو خاک بر سرت برا کسی از دست دادی ابله دهن بین مگه تو خر چیزی از دوستم دیده بودی نکبت نفهم ؟؟؟؟

وای من نمیتونم منطقی حرف بزنم ولی تو منطقی باش .

آخی عزیزم.اینقدر دلش شکسته که هنوز کنار نیومده با کار شوهرش.ای کاش قبول میکرد زندگیش رو دوباره برگردونه.ب خاطر دخترای نازش.حیف نشه از محبت پدرشون بی نصیب باشن.

ببین یکی از نزدیکام هست ،وقتی بچه یه ساله بوده،پدرش فوت شده.الان تشنه ی محبت مرداست.دوس داره همیشه با پسرای سن بالا ارتباط بگیره.میگ انگار یه محبت مردونه تو زندگیم کم.

ببین به دوستت بگو اینا همه خلا میشه تو زندگی دخترات.بش بگو تو خودت الان با خطرات و محبت پدرت چقدرداری زندگی میکنی.شاید چون ارتباطت با پدرت قوی بوده،تو هم قوی شدی تو این مسائل.مطمئن باش غیر این نیست.

بش بگو یه بار دیگ فکراش بکنه و یه تصمیم جدی بگیره.و بعد اون ،مثل الان از خواهراش فاصله بگیره.خانواده شوهرش و حرفاشونم براش مهم نباشه.هیچ چیزی از خودت و دخترات مهم تر نیست.