2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 223044 بازدید | 562 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محض شوخی😁🤣

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شوهر دوستمم ستاره و بچه هارو ول میکنه میره 

بعد از یه مدت هم دادخواست طلاق میده 

یک سال دور بودن

بعد دادخواستشو پس گرفت 

چون خیلی زندگیشو دوست داشت 

اما دیگه ستاره نمیخواستش

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

انگار شوهره دنبال بهانه بوده!

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

میگه فکر کردی ستاره خیلی دوستت داره؟؟؟؟نمیدونی یکی میخواستش که خیلی از تو بهتر یود (حالا اصلا اینطور ...

پلید خودش صفته فکرنکنم پلیدانه داشته باشیم

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

اگه شوهره حرف خواهرزنشو باور کرده باشه یعنی خیلی گاوهکسی که باهات همش دعوا داره و دنبال دشمنیه هر حر ...

آفرین میخواستم شبیه همینو بنویسم که خوندم ازت

به اضافه اینکه به فرض حرفش حقیقت بوده و لیلی و مجنون بودن مربوط به زمان گذشته اون دختر بوده و انتخاب و ترجیح نهایی خانوم ایشون بودن،برای گذشته ای که این اقا هنوز وجود و حضور نداشته بازخواست و ناراحتی و... بی معنیه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

آفرین میخواستم شبیه همینو بنویسم که خوندم ازتبه اضافه اینکه به فرض حرفش حقیقت بوده و لیلی و مجنون بو ...

دقیقا

بعد هم به زور طلاقش رو گرفت 

الانم تنهای تنهای تنهو با بچه هاش زندگی میکنه 

دو تا دختر ناز داره 

فقط من میدونم خونش کجاست هیچ کسی رو نداره 

داستان زندگیش خیلی غم انگیزه 

و الانم دارم باز گریه میکنم برای این خواهر دوستداشتنیم

تموم شد دوستان عزیزم 

اصل قضیه رو گفتم 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar