2777
2789

سلام به همگی 

بچه ها بلو بانک رو نصب کنید اگر ندارید و بدون هزینه حساب باز کنید و کارتتون میاد دم خونه بدون هزارتومن هزینه کردن پست و ابن چیزاش و خیلی مزایا داره وامای خوبی داره کلا کارت خوبیه و علاوه بر اون ظاهر قشنگیم داره

و اگ این کد معرف QKN57I رو بزنید ۵۰ هزارتومن به کارتتون واریز میشههههه 

و از طرفیم ب من کمک میکنیید ک بتونم مشکیشو بگیرمم

اگ این کارو کردید بهم بگید لطفااا خیلی خوشحالم میکنید اگ این لطف رو بکنیدددد

مرسییییی ازتون

کدم QKN57I

اسنپ سرمایه داری؟؟بانک شهر هم هفتاد میده میخوای کد بدم

تو کد منو بزن اون ۵۰ تومنیم ک ب من میده میزنم برای شما عزیزم شگاره کارت بدی 

من الان فقط میخوام ب بلد مشکیییی برسممم لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ۵۰ تومن ب شما میده ۵۰ تومن ب من ک منم اون ۵۰ خودمو برای شما واریز میکنم چون من برا پولش این کد رو ب شما ندادم میخوام بلو بانک مشکی برام باز بشههه لطفا

عهه کسیو نمیشناسی بهش بگی هروقت ۵۰ تومن برا منم اومد همونم میزنم برا اون طرف خیلی مشکیشو دوست دارممم

چشم کدتو ذخیره کردم کسی بود حتما میگم بزنه بهت میگم

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

عهه کسیو نمیشناسی بهش بگی هروقت ۵۰ تومن برا منم اومد همونم میزنم برا اون طرف خیلی مشکیشو دوست دارممم

بانک شهر هم کارت پرسپولیسی یا استقلالی میده اگ‌خواستی کد بدم

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.