2777
2789
عنوان

استخدامی قبول شدم

440 بازدید | 44 پست

سلام دوستان

من استخدامی قبول شدم ولی خب یه چیزی شیرینی این موفقیت رو برام کم کرده،من ۳۷ سالمه،دو تا بچه دارم،تا قبل بچه‌ها پنج سال شاغل بودم و الان بعد کلی وقفه دوباره میخوام شاغل بشم،اینجایی که قبول شدم،تک ظرفیتی بود،و از مجموعه‌های وزارت نیرو هست،خیلی زحمت کشیدم براش اما الان میگم چه فایده تو این سن؟

تو رو خدا یه چی بگیم دلم آروم بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت بابت چیه ک میگی چه فایده تو این سن 

ینی چیا رو از دست دادی

دیوونه تو زندگی خودتو داری 

شوهرت هست بچه هات هستن

الانم قراره کلی مول بیاد

بزن ب عشق و حال

ب خودت برس

ب موهات 

ب پوستت

برو ناخن بکار

مو هاتو‌مروتئین کن پاکسازی پوست کن فیلر بزن ژل بزن 

برا خانوادت کادو بخر مهمونشون کن 

طلا بخر ماسین بخر برو عشقو حالتو بکن

من ۳۵ سالمه شاغلم ولی مجردم خونه هم دارن درامدم در حد ۴۰ تومنم ولی چون ازدواج‌نکردم بم نمیچسبه تو ک اینا رو داری دیوونه

برات ارزوی موفقیت میکنم شک نکن و برو تو دل کار دختر هنوز جوونی تو ذهنت پیر جلوه نده خودتو واقعیت اینه تو حداقل چهل پنجاه سال دیگه قراره زندگی کنی بنظرت پنج سال دیگه نمیگی ای کاش میرفتم الان دیگه دیره بخوام شروع کنم؟ و همینطور پنج سال های بعد😂برو موفق باشی عزیز دلم❤️

منظورت بابت چیه ک میگی چه فایده تو این سن ینی چیا رو از دست دادیدیوونه تو زندگی خودتو داری شوهرت هست ...

ممنون که امید میدین،الهی یه آقای جنتلمن و بخت عالی زود نصیبتون بشه که کامل بشه زندگیتون

مبارکت باشه دختر عموم ۴۱سالش بود خداروشکر معلمی قبول شد سن مهم نیست خیلیم راضیه،چی خوندین قبول شدید؟

رشته‌م حسابداریه، هم تخصصی رشته خودم هم عمومی که برای استخدامی ارگانهای دولتی نیازه.