2777
2789
وای اصلا حرف زدن عادیش فحش هایی هست که من حتی الانم نمیتونم تایپ کنم

الهییی 

درکت میکنم ماهم تو دانشگاه ازینا داربم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم مثل خودش رفتار کن

بلد نیستم طرف بی شخصیت کامله میخواد حرف عادی بزنه از فحش ناموسی استفاده می‌کنه میتونستم سلیطه بازی در بیارم که از این‌جا تکون نمی‌خورم اما چه فایده وقتی اعصابم درگیر میشه

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

بلد نیستم طرف بی شخصیت کامله میخواد حرف عادی بزنه از فحش ناموسی استفاده می‌کنه میتونستم سلیطه بازی د ...

منظورم این نیست که مثل خودش حرف بزن میگم توهم از خودت دفاع کن اتفاقا اگه چیزی نگی پرو میشن به حرف بزن که ساکن شهر دیگه چرا و پرت نگه

منظورم این نیست که مثل خودش حرف بزن میگم توهم از خودت دفاع کن اتفاقا اگه چیزی نگی پرو میشن به حرف بز ...

خب چیکار میکردم وقتی با همه هماهنگ کرده بود که منو بندازه بیرون !؟

میتونستم بگم از این‌جا تکون نمی‌خورم اما حوصله ندارم از جنگ اعصاب 

اره 🥺

تبریک میگم...

من دنبال کتاب درسی هستم هیچ کدوم ندارم شما دارین بهم بدین اگه نیاز نداریم یا به کسی ندادین؟

خسته شدم از بس دارم دنبال کتاب میکردم امروز دیگه میخواستم گریه کنم هزینشون تو کتابخونه ها خیلی بالاست

تبریک میگم...من دنبال کتاب درسی هستم هیچ کدوم ندارم شما دارین بهم بدین اگه نیاز نداریم یا به کسی ندا ...

قربونت بشم همه کتابام قدیمی ان باورت میشه مهروماه سال۹۹ میزدم:)))))

به دردت نمیخورن

خب چیکار میکردم وقتی با همه هماهنگ کرده بود که منو بندازه بیرون !؟میتونستم بگم از این‌جا تکون نمی‌خو ...

اگه فقط خودش باهات مشکل داره بمون از حقت دفاع کن اما اگه همه اونا باهم اوکین بهتره تو پیششون نمونی چون خودت اذیت میشی شاید تو واحد جدید دوستای خوبی پیدا کردی چون خواهرم خوابگاه هست برام تعریف می‌کنه از وضعیتش می‌دونم وی میگین 

خوب کردم!؟حس میکنم باعث شدم به خواستش برسه حالم یکم بده انگار بازیم دادن

والا نمی‌دونم آخه نمیشه باهاشون در افتاد میدونی چیه 

آخه خیلی سخت میشه قزاره چند سال خوابگاه باشی خیلی اذیت میشی باهاشون بد بیوفتی

منم مثل شما بودم ولی اشتباه کردم جواب دادم ازون موقع با اکانت های فیک بهم فحش زشت میدادن😔میگفتن مادر جن... پدر....،یهم گفت هرز... و جند...

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

قربونت بشم همه کتابام قدیمی ان باورت میشه مهروماه سال۹۹ میزدم:)))))به دردت نمیخورن

ن خواهش میکنم عزیزم...

میتونی بپرس تیکه کسی داشت بهم بگید تو نی نی سایت 

یعنی درسیا هم قدیمی بود؟ تغییرات میگم خیلی داشته کتابا

والا نمی‌دونم آخه نمیشه باهاشون در افتاد میدونی چیه آخه خیلی سخت میشه قزاره چند سال خوابگاه باشی خیل ...

عزیزم 🥺 

ایشالا موی دماغشون تا نوک پاشون برسه اما کچل بشن 

منم حوصله ی دراما ندارم