dla_ram مدیر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3589 عنوان بخاطر بدنم و قیافم نمیزارم خاستگارم بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 4405 بازدید | 167 پست بچها پارسال پسره منو مغازه بابام دید من اصلا ندیده یودمش هم کلاسی داداشمم بوده راهنمایی خلاصه باباش پارسال اومد به بابام گفت منم ندیده رد کردم گفتم زوده و فلان حالا امسال خیلی اتفاقی دیدمش فهمیدم اونهیه دل نه صد دل عاشقش شدم 1404/08/03 | 21:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3589 بذار بیاد انشا ٕ الله ک خیره عزیزم اخرش ک چی؟! حتما دوست داره ک تا الان مونده دیگ چی بگم والا عزیزم هرچی خیرهگلم خیلی ممنون ک تو تاپیک موندی و کمکم کردی🥰🥰😘
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18572 چشمممخدایی این هیکل خوبه اخه برا خاستگاریمامانم ک میگه لباس برات پیدا نمیشه بپوشی😂😂 الکی میگ بابا اه مامانتو باید من مشاوره بدم😂 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18572 چی بگم والا عزیزم هرچی خیرهگلم خیلی ممنون ک تو تاپیک موندی و کمکم کردی🥰🥰😘 قربونت الهی خوشبخت شی اگ اومد خواستگاری تگم کناااا 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3589 الکی میگ بابا اه مامانتو باید من مشاوره بدم😂 😂😂
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3589 قربونت الهی خوشبخت شی اگ اومد خواستگاری تگم کناااا عشقم یه عکس دیگم میزارم از نزدیک ترهنظرت و بگو
raha_moon عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3572 استارتر به خدا عقل نداری راحتیپیشم بودی یکی میخوابوندم زیر گوشتگفتم الان قراره یه لولو ببینمبه معنی واقعی کلمه خوشگلیاندامتم اوکیه فقط یکم تپلییه جوری گفتی فکر کردم ۱۲۰ کیلوییتو رو خدا خودتو جمع کناگه به پسره بله دادی هرگز از خودت پیشش بد نگو پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
r69r71 عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 5745 بیا از خواهر شوهر من یاد بگیر با 110 کیلو وزن انقد اعتماد به نفس داره خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18572 نیومده 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3589 استارتر به خدا عقل نداری راحتیپیشم بودی یکی میخوابوندم زیر گوشتگفتم الان قراره یه لولو ببینمبه معنی ... قربونت برم که انقد حس خوب منتقل میکنیمن یکم واقعا مشکل دارم از لحاظ اعتماد به نفس و..اونم بخاطر خانوادم هست انشالله کع خیر باشه