2777
2789
عنوان

حس ششم هفتم هشتمم هرچی داری بیا رو کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 401 پست
بهترش میاد تو ماجرای موفق شدنت و دانشگاه ایناتادم آرومیه خشن نیستاحتمالا عینکیهظاهرشم خوبه متوسط به ...

من با دختر جدیدی دوست صمیمی میشم؟  که طولانی مدت در ارتباط باشیم؟  اگر اره چه زمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سروسامون حتماااا میگیره به تلاشت بستگی داره و خدارو شکر کن بابت داشته هاتاره میرسه یا طی مراحل قاونی ...

ممنون گلم حتمااااااا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اخه میدونین من از موقع کات تا الان همش تلگرامشو چک میکردم این اواخر دیدم دیگه خودش برام مهم نیست و د ...

کار درستی کردی

رهاش کن خودت مهم تری

مطمئنم اون اینشکلی که تو براش میسوزی نیست

یه دختر اروم و متینهمه به خودشون اجازه نمیدن نزدیکت شن یا خودشونو در حدت نمیبینن دوست هم پیدا میکنی ...

م دوباره پیام میده ؟یا تموم شد ؟🥲

دیدار داریم ؟کی ؟از نزدیک ازم بیشتر خوشش میاد یا کمتر؟ از چیم خوشش میاد؟

کی فراموشش میکنم یا؟🥲

کار درستی کردیرهاش کن خودت مهم تریمطمئنم اون اینشکلی که تو براش میسوزی نیست

اخه خیلی تو چنلش برام چیزی مینوشت یا مثلا بیو ها و اهنگای شکست عشقی میذاشت پروف تلگرامش😂🤦🏼‍♀️

نه زیادخب اره ازت خوشش میاد ولی یکم خجالتیهاز غذاخوری دانشگاهت شروع میشه

عزیزم محمد از من خوشش اومده؟ بهم پیشنهاد میده؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.