2777
2789
عنوان

شوهری ک هی وعده ی اصلاح شدن میده شما باشید چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست
ب نام ن باباتو ذهنم بود یا حق طلاق یا حضانت و ازش بگیرم بعد اقدام کنمی کورسوی امیدم دارم چون خیلی من ...

حق طلاق و حضانت به هیچچچ دردت نمیخوره وقتی پشتوانه ی  مالی نداری و.‌اگر ملک و املاکی تو چنته داره بگو کامل بزن به نامم بعد بچه دار میشم ‌

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفاش اعتماد نکن اگر واقعا قصد تغییر داشته باشه بگو باید بری روانشناس و جلسات درمانی ادامه بدی بعد از روانشناس بپرس صلاحیت بچه دار شدن داره نظر شما چیه البته روانشناس معتبر بری از این مذهبیا نری بهت بگه بچه آوردن خیلی خوبه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

چه بهانه کودکانه ای 

آدم غیر منطقی هست ...

بچه ها گناه دارن که قربانی هوس ما آوم بزرگا بشن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

شوهر خواهرم وقتی فهمید خواهرم بار داره تا چند سال همه اخلاقای بدشو ترک کرد جوری نازشو میکشید که همه حسرت میخوردن ولی بعد ۴سال به تنظیمات کارخانه برگشت و خدا رو هم بنده نیست 

چ ترسناک 🥴الان چجوریه مگه

قبل بچه عصبی، پرخاشگر ،مشروب خور ،رفیق باز،شکاک،بچه که اومد صبور ،بشدت همراه،نماز خون ، کلا در خدمت خانواده ، بعد چهار سال همه اخلاقای اولیه صد برابر شدید تر