2777
2789

میگه بچه بیاریم

منم گفتم سعی کن یه چندوقتی اعصابتو آروم کنی و رو خودت مسلط باشی بعد... چون از کوره درمیره و دست بزن داره

بعد کلی حرف زدن و دعواهاش و چندروز سکوت بالاخره اومد اشتی و عذرخواهی گفت من بهم ریختگی اعصابم بخاطر نبود بچست (چون مشکل ناباروری داشت الان حل شده) وقتی بیاد من خیلی دل گرم تر میشم و... فلان بهمان

نمیدونم چیکار کنم امیدی ب اصلاحش ندارم🤦‍♂🤦🏻‍♂️

بارها کتکم زده 

از رو هیجاناات نظر ندید میدونم میخواین بگین پسفردا تورو بچه رو با هم میزنه

منظورم اینه مرد خاک بر سری اطرافتون دیدید بعد بدنیا اومدن بچش ادم شده باشه؟

خیر این آدمها درست نمیشن .تو همین سایت هم بگردی به وفور یافت میشه ..اون فقط میخواد تورو پابند اجباری کنه به زندگی با خودش تا نتونی طلاق بگیری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدم

والد شدن مثل ازدواجه 

یه مدت همه چی رو تحت تاثیر قرار میده ولی تهش ادم به اصل خودش بر میگرده

بچه بزرگ کردن اعصاب سالم و آرامش زیاد میخواد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من ندیدموالد شدن مثل ازدواجه یه مدت همه چی رو تحت تاثیر قرار میده ولی تهش ادم به اصل خودش بر میگردهب ...

منم فکر میکنم شاید اولش ب هیجان بیاد یکم عوض شه اما بعد همه چی عادی میشه

منم همینو میگم چشمم میترسه

اصلا و ابدااا زیر بار نرو ...بگو تا 1سال نباید حرف زشت بشنوم ازت چه خونه چه بیرون چه تو جمع خانواده .دست بزن هم حق نداری داشته باشی و.چیزی داره به نامت کنه ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم همینو میگم چشمم میترسه

بچه نیار فقط

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم فکر میکنم شاید اولش ب هیجان بیاد یکم عوض شه اما بعد همه چی عادی میشه

پای بچه بیاد وسط که این آدمها بدتر هم میشن .سر و صدای نصفه شب بچه .نق نق و گریشو بهونه میکنن برای فحاشی و کتک زدن 

جدی با هم حرف بزنید یکم بهش فرصت بده‌ . آدم ها تغییر میکنن منتها باید خودشونم بخان

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اصلا و ابدااا زیر بار نرو ...بگو تا 1سال نباید حرف زشت بشنوم ازت چه خونه چه بیرون چه تو جمع خانواده ...

ب نام ن بابا

تو ذهنم بود یا حق طلاق یا حضانت و ازش بگیرم بعد اقدام کنم

ی کورسوی امیدم دارم چون خیلی منتظر نتیجه درمان بود و الان نتیجه داده بعد بچه اوردن قدرشو میدونه کمتر رو مخه

ولی بازم ریسکه

قشنگم معمولا با آوردن بچه چیزی که داشت نمیشه هیچ، ممکنه بدترم بشه 

خودتو گول نزن که ممکنه بعدا با اومدن بچه رفتارای شوهرت درست بشه 

من این مدل آدم زیاد دیدم اینطرف اونطرف. درست که نشدن هیچی، بدترم شدن