2777
2789
عنوان

مادرم ی خونه خراب کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبادم باش بیرون نرو باهاش دهن ب دهن نشو فاصله بگیر

من اصلا بمیرمم باهاش بیرون نمیرم

اون روزم مثلا خبرمرگم رفتیم لباس عقد ببینیم ک با اوقات تلخی برگشتم

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

با کامنتت بازم بغضم ترکید😭😭😭😭

الهی بمیرم😞🫂‌ همسر خودم مشابه شما بود الان افسردگی گرفته همش دپ و تو خودشه الهی خیر و خوشی نبینه مادرش

رو خودت کار کن بیتفاوت باش سعی کن طول روز همش بیرون باشی سر کار برو واسه خواب برو خونه هرچه کمتر همو ببینین کمتر بحث پیش میاد

فکر کن همسرم خسته کوفته از سره کار برمیگشت از خونه بیرونش میکرد وسیله هاشو پرت میکرد تو کوچه نفرینش میکرد بقران بدون هیییچ دلیلی با اینکه همسرم مجرد بود همش مامانشو بیرون میبرد واسش خرید میکرد محبت میکرد و… برعکس جونش در میرفت واسه اون یکی پسرش… کلی مال و اموال داره همسرمو از ارث ترد کرد همه را زد بنام اون پسرش ک فقط ۲۰ سالشع و ب شدددت بد و پرخاشگر و دل سنگه…. 

با این نرو گلم همه کارها خودت با نامزدت برو تاجایی ک ممکنه اینو نبر

بابای عوضی تر از مامانم میگه ن تنها نرو با مامانت برو

چون هنوز عقد نیستم نمیشه دوتایی با نامزدم جایی برم .

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴