2777
2789
مزش تو دهنم افتادمرض دختر

🤪😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپیکت تعطیل شد 

دختر خوب نری گدایی ها

تو روستا همه میفهمن فک نکنم کسی اونقد بهت کمک کنه جدا از اون ابروتو میبرن 

تو شهرم دنبال سواستفاده کردنن 

چقد نیاز داری؟

چه لباسی میخای

عزیزم تاپیکت تعطیل شد دختر خوب نری گدایی هاتو روستا همه میفهمن فک نکنم کسی اونقد بهت کمک کنه جدا از ...

خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم چشم سعیمو میکنم 

خیلی زیاد حدود سه تومن

لباس گرم زمستونه

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم چشم سعیمو میکنم خیلی زیاد حدود سه تومنلباس گرم زمستونه

دختر همش تو فکرت میمونم 

الان که همه پولامو خرج کردم این تاپیکو باید ببینم 🥲💔

عزیزم درس میخونی؟

اون کتی که میخاستی رو گرفتی؟

دختر همش تو فکرت میمونم الان که همه پولامو خرج کردم این تاپیکو باید ببینم 🥲💔عزیزم درس میخونی؟اون ک ...

وای توروخدا ببخشید شرمندتم قربونت برم مهربون 🥲🫂

آره گلم کلاس نهمم

نه متاسفانه 

وای توروخدا ببخشید شرمندتم قربونت برم مهربون 🥲🫂آره گلم کلاس نهممنه متاسفانه

نه عزیزم من کلا روحیه حساسی دارم 

کاش هیچ پدری شرمنده خانواده اش نشه و هیچ دختری حسرت لباس نداشته باشه🥲

قشنگم من تاپیکاتو خوندم میدونم سخته و هیچوقت امیدتو از دست نده من خودم هنوز شاغل نشدم یعنی هرماه بهت کمک میکردم تا چشمای قشنگت بخاطر این چیزا یوقت خیس نشه 

درس بخون عزیزم فقط همین میتونه کمکت کنه هیچوقت هم خجالت نکش از بیماریت من خودمم بیماری قلبی دارم خجالت نداره که همینطور از وضع مالیتون چون هیچ کدوم از اینا دست تو نبوده مطمئنم ادم موفقی میشی درآینده فقط ادامه بده🥲❤️✨

نه عزیزم من کلا روحیه حساسی دارم کاش هیچ پدری شرمنده خانواده اش نشه و هیچ دختری حسرت لباس نداشته باش ...

وای قربونت برم من چقدر خوبی تو چشم خیلی ممنونم از راهنماییت 😭♥️🫂

وای قربونت برم من چقدر خوبی تو چشم خیلی ممنونم از راهنماییت 😭♥️🫂

خدانکنه عزیزدلم توم جای خواهر کوچیک من 

دعام کن پزشکی قبول شم🥲

تورو یادم نمیره 

میخای چه رشته ای بری؟ بهت کمک میکنم از سال بعد 

خدانکنه عزیزدلم توم جای خواهر کوچیک من دعام کن پزشکی قبول شم🥲تورو یادم نمیره میخای چه رشته ای بری؟ ...

چشم عزیزم حتما حتما دعات میکنم 

انشالله اگه بشه میرم ریاضی فیزیک 

چشم عزیزم حتما حتما دعات میکنم انشالله اگه بشه میرم ریاضی فیزیک

موفق باشی خوشگل خانوم🥲❤️✨

برات آیةالکرسی میخونم 

راستی بهت درخواست دادم کاری داشتی یا چیزی خواستی پیام بده 

اصلا نمیخوام قضاوتتون کنمشرایطشو ندارین کار کنین؟

همه کاری کردم از قالی بافی تا کار تو کارخونه ....همه ی درامدم میرفت برای کمک به خانواده برای کرایه خونه ....الان اعصاب دستم مشکل پیدا کرده ...کمر درد دارم ....دستام حسش کم شده خیلی چیز از دستم میوفته ..یه هفته رفتم هایپر برای چیدمان اجناس از دستم می افتاد دیگه نخواستن برم ...