2777
2789

دومان که خوبه 

امروز شنیدم یکی اسم بچه اش آرتاباز   هستش

سرچ کردم یه سردار ایرانی بوده 

ولی جالب نیست به نظرم 

یا یکی گذاشته بود ارس  حالا باز ارس قابل قبول تره 

یکی دخترش رو گذاشته ستیلا   اخه خیلی یه جوریه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اسم ترکی معنیش میشه مه

میگن عشق عین عشقه میمونه هربار یه قسمتی از قلبت و تصاحب میکنه اونقدر دور قلبت میپیچه تا به مرز خفگی برسونتت همه ما زمانی این عشقه رو تجربه کردیم ولی بعد مدتی به این نتیجه رسیدیم راه درازی رودر پیش داریم تا این گیاه مسموم رو از عواطفمون دور کنیم تو این راه بارها زمین خوردیم و بلند شدیم تو تنهاییامون غرق شدیم تو خودمون شکستیم ولی این راه و پشت سرگذاشتیم                               اخر این راه هممون به ادمی رسیدیم که عاشقش نبودیم ولی دوسش داشتیم این دوست داشتن بد فلسفه ای داشت ذره ذره قلبمونو تسخیر کرد ولی تا اخر عمر همراهمون بود        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا نوه داییم اسمش سامین بود روم نمیشد بپرسم دختره یا پسر

سامین پسره به نظرم نمیدونم شایدم‌ دختر 😅

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

دومان که خوبه امروز شنیدم یکی اسم بچه اش آرتاباز هستشسرچ کردم یه سردار ایرانی بوده ولی جالب نیست ب ...

وایییی بچه گناه داره اصلا فکوکن اون ادم. بشه 80 ساله صداش بزنی دومان حاج دومان😐😅😅😅خدایا منو ببخش

دقیقا نوه داییم اسمش سامین بود روم نمیشد بپرسم دختره یا پسر

دقیقا من گاهی میگم اسمش چی گذاشتین که بفهمم دختره یا پسر نمیفهمم دیگه بدتر روم نمیشه بپرسم خخخ

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

😫😫😩😩😵‍💫😵‍💫🤣🤣🤣🤣🤣🤣😵😵😵

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به ترکی میشه ابرحالا دختره یا پسر؟

ابر میشه بولوت

دومان یعنی مه غلیظ

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ببخشید خنده ام گرفت خوب میزاشت همون مراد انگار طرف سکته کرده میگه ماراد

نه بابا خواهر،خودشونو خیلی باکلاس میگیرن،نمیشد بزارن مراد که 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ترکا مرسومه میذارن

والله من اطرافم تو ۴۰سال عمر همچین اسمی نشنیدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏