2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما نزار رو بچه اتاما دیگرانم مسخره کردن بی ادبیهمثلا شمام اسم خودت رو بگی همه ما میتونیم مسخره ...

واقعا اسم من قابل مسخره کردن نیست و زیبا هست

اسمی رو برای بچه باید گذاشت که اولا معنی واضح داشته باشه بعد مثل ماراد و دومان و ساواش ادم رو یاد اسامی دیگه نندازه

⁦♥️⁩

عزیزم وقتی میگن اسم زیبا برای بچه هاتون بذارید واسه همینه دیگه! خداییش منم با شنیدن ساواش یاد کارواش ...

من و شما اگر اسمی و نپسندیم درستش اینه نزاریم رو بچه خودمون

ولی دلیل نمیشه مدام بگیم اسم فلان ، شبیه اسم فلان به مسخره

مثلن من میگم اسم شنتیا سلیقه من نیست

این میشه نظر گفتن

اما اگر بگم شنتیا دیگه چیه یاد مثلن فلان چیز افتادم

اسمش میشه بی ادبی 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

عزیزم وقتی میگن اسم زیبا برای بچه هاتون بذارید واسه همینه دیگه! خداییش منم با شنیدن ساواش یاد کارواش ...

اره واقها فردا پس فردا همون بچه وارد اجتماع میشه بعضیا پا میشن سر اینکه بچشون تک باشه و کسی اسمشو نداشته باشه یه اسمی انتخاب میکن ادم میره تو هپروت خجالت میکشه بپرسه بچتون پسره یا دختر 

و چقدر رفتار خیلیا مث زنای کوچه ‌س ک هر اسمی رو مسخره میکنن

سلام زن تو خونه ای🖐

زن تو کوچه چ صیغه ایه خب اسمی مثل ماراد هر کی بشنوه مسخره میکنه ن فقط ما😐

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

واقعا اسم من قابل مسخره کردن نیست و زیبا هستاسمی رو برای بچه باید گذاشت که اولا معنی واضح داشته باشه ...

شما اسمت رو بگو

تا من بهت بگم ادمی که اخلاقش این باشه از هر اسمی میتونه یه ایرادی بگیره و مسخره کنه

سلام زن تو خونه ای🖐زن تو کوچه چ صیغه ایه خب اسمی مثل ماراد هر کی بشنوه مسخره میکنه ن فقط ما😐

الان موضوع تاپیک اسم دیگه ای هستش!

و اوج بی فرهنگیه ک اسمای اصیل ایرانی رو هی مسخره میکنیم ناخواسته !

صرفا بخاطر اینکه دنبال اسامی ایرانی نرفتیم و اولین باره میشنویم

ماراد ماراد هست،مراد مراد!!

وگرنه مجید و حمید و سعید و وحید و ..... هم شبیه همن چرا همه یکیشو نذارن؟!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
واقعا اسم من قابل مسخره کردن نیست و زیبا هستاسمی رو برای بچه باید گذاشت که اولا معنی واضح داشته باشه ...

نمیدونم یه عده چرا جبهه میگیرن من خدم میخاستم اسم دخترمو بزارم سایه نشستم دو دوتا چارتا کردم دیدم با اینکه اسم قشنگیه ولی زیاد اکی نییست میتونم اسمای خیلی قشنگ تری رو لحاظ کنم

من و شما اگر اسمی و نپسندیم درستش اینه نزاریم رو بچه خودمونولی دلیل نمیشه مدام بگیم اسم فلان ، شبیه ...

منم اهل مسخره کردن نیستم واقعا ولی خب دقیقا ذهنم رفت سمت همون چیزی که ذهن اسی رفت...فرقمون اینه اسی به زبان اورد (هرچند نیت بدی نداشت)و من به زبان نیاوردم. نتیجه ش یکی! تو جامعه هم همینه؛ اسمهای زشت و بد آوا ، معانی خوبی تو ذهن اطرافیان تداعی نمیکنه ولی یه سری ساکت ن یه سری به زبون میارن! توروخدا واسه بچه هامون اسمهای خوب بذاریم؛ اسمهای نادر و خاص، شخصیت نمیاره

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
منم اهل مسخره کردن نیستم واقعا ولی خب دقیقا ذهنم رفت سمت همون چیزی که ذهن اسی رفت...فرقمون اینه اسی ...

اسم هایی هم که از نظر دیگران بده ، شخصیت کسی رو پایین نمیاره