بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا ما ترک نیستیم ولی دومان و ماراد خیلی هم قشنگنمخصوصان دومان
نه زشت نیست ولی خب میدونی تو تلفظش بعضیا رعایت نمیکنن یه اسم دیگه صدا میزنن
فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کلن شما عادت داری هر اسمی که میگید یه کلمه زشتم بغلش میگیدخیلی رفتارتون زشتهماراد رو میگید مرادساواش ...
عزیزم وقتی میگن اسم زیبا برای بچه هاتون بذارید واسه همینه دیگه! خداییش منم با شنیدن ساواش یاد کارواش افتادم(هرچند هیچوقت جلوی خود شخص یا خانوادش ادم چیزی نمیگه ولی نمیشه جلوی ذهن رو گرفت که!) این تاپیک هم قصد مسخره کردن هیچ اسمی رو نداره، موضع منفی نگیر!اتفاقا خیلی خوبه که خانمها بیشتر تو انتخاب اسمهای بچه هاشون دقت کنن و اسمی رو انتخاب کنن که هم معنی خوب داشته باشه هم اوای خوب
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
حالا نمیدونم دختره یا پسر اگه بچم دختر شد میزارم ماریم
فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍