2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایمون یه حلوای خییلی خوشمزه درست میکنه میگه حلوا شیره 

مثل شکلات میشه 

دون دونه میاد زیر دهن خیلی باحاله کسی از اونا بلده 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

این جا هیچ کی کدبانو نیس🤔🤔😥😥

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

آرد یه لیوان 

شکر یک لیوان و نصفی 

آب دولیوان 

زعفران و هل و  گلاب به مقدار لازم 

شکر و آب باهم بزارید رو شعله تا حل بشه  و بجوشه و بعد گلاب و هل و زعفران دم کرده بریزید داخل شکر جوشیده شده 

و بعد آرد و باروغن با حرارت کم تفت بدیم ترجیحا توی قابلمه آرد و تفت بدید خیلی بهتره وقتیکه نارنجی رنگ شد این مخلوط مایع شکر و گلاب و... آروم آروم به آرد اضافه کنید و هم بزنید مراقب باشید که رو دستتون نپاشه و بعد حسابی هم میزنید بعد نووووش جان کنید 😋😋😋

اگه صبر کنی فردا تاپیک شو میزنم

ماریا جان چی میشه مگه یه کانال بزنی بعد همه اون دستورا رو که اینجا میزاری تو کانال تل بزاری تا همه رو داشته باشیم هر وقت خواستیم راحت استفاده کنیم 

بخدا دسترات عالین 😘😘😘😘😘 تو رو خدا یه کانال بزن دیگه

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
ماریا جان چی میشه مگه یه کانال بزنی بعد همه اون دستورا رو که اینجا میزاری تو کانال تل بزاری تا همه ر ...

وای فدای تو بشم مهربون . اخه اینجوری نمیتونم جواب سوالای دوستام که اینجا هستن و بدم حس خوبی نمیده بهم .دلم میخواد ادم حرف بزنه سوال بپرسه اینجوری خوبه .راستی ازین به بعد دستورات ویژه ماه رمضون و میزارم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️