2777
2789
عنوان

جشن بله برون دختر خواهرشوهرم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 70 پست
نرو اما اگه میتونی شوهرت رو بفرس برا دل خواهرزادش بره

شوهرم میره حتی اگه من نرم منم اصلا بهش نمیگم نرو اصلا کاری به اون ندارم کلا مردونه زنونه جداست

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم کاری ندارم‌ بره یا نره کلا مردونه زنونه جداست، بعد اینکه شوهرم با دامادشون خوبه اما با خواهرش کلا سر ارث و اینا مشکل داره ولی میره اصلا خونشون با خونه ما دوتا خونه فاصله داره کلا بریمم باهم نمیریم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

چون خودش زنگت نزده ب نظرم ب همسرت بگو بره و شما نرو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

با شوهرم کاری ندارم‌ بره یا نره کلا مردونه زنونه جداست، بعد اینکه شوهرم با دامادشون خوبه اما با خواهرش کلا سر ارث و اینا مشکل داره ولی میره اصلا خونشون با خونه ما دوتا خونه فاصله داره کلا بریمم باهم نمیریم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

ب نظرم برو .همونجا تبریک هم بگو

شادی دخترشه کوتاه میاد و آشتی میکنید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وقتی حرف نمی‌زنید رفتن شما بی معنیه ، نرو ، باید خواهر شوهرت زنگ میزد و شخصا دعوتتون میکرد ،نمیشه ک ...

اره  ولی اون‌یکی خواهرش که باهم خوبیم خیلی اصرار داره که بیا و زشته و بیا ولی باهاش حرف نزن.....

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اینا الان براشون زشته تو نری یطوری برای ابروی خودشون زنگ زدن و گرنه مطمعنن بودن و نبود تو مهم نیستال ...

بچها به نظرتون به اون‌یکی خواهراش شوهرم زنگ‌بزنم بگم من نمیام وقتی خودش نگفته بیا چطوری بیام؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
باید خودش به تو زنگ میزد نرو .مام همینطوریبودیم شوهرش دعوت کرد شوهرمو عروسی نرفتم گفتم خودش بزنگه به ...

یه سوال برام پیش اومد شما تو مهمونی ها  جاری یا مادرشوهر به همسرتون زنگ بزنن  مهمونی رو میرید یا باید شخصا به خودتون زنگ بزنن...؟ معضل شده برام

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱