2777
2789
عنوان

چقدر امکان دارهدزدیده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 64 پست
بذار صندوق امانات بانک چند میلیارد طلا رو نگه ندار تو خونه

من به امانات اعتماد ندارم نمیدونم چرا🤦‍♀️

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

میدادم زمین یه منطقه خوب و بالا

فکر نکنم انقدر بشه حدود ۳ میلیارد شاید بشه

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه جای مخفی درست کنین اونجا نگهدارینما خونمون دزد اومد کمد و کشو لباسا چمدونارو گشته بود

وای من همیشه استرس اینو دارم که دزد بیاد خونمون 

همونقدر که قیمت طلا میره بالا و احتمالا هم ثابت میمونه یا حتی یکم کمتر میشه اما خونه همیشه روندش رو ...

چقدر حرفای املاکیا تو دل مردم رسوخ کرده

ملک توی یکسال گذشته بزور 30 درصد رشد کرده

بازه 5 ساله

بازه ده ساله

بازه 20 ساله

هرجور نگاه کنید طلا جلو بوده

بلند مدتی اتفاقا طلا همیشه برندست چون ما تورم داریم و دلار خیلی بیشتر از مسکن میره بالا

پس اگر انس جهانی ثابت بمونه هم باز طلا جلوتره

ضمنا نقد شوندگی طلا اونقدر بالاست که یک روزه نقد میشه هزینه نگهداریشم فقط یه صندوق اماناته

اما ملک نه تنها خیلی سخت نقد میشه بلکه هر سال به سنش اضافه میشه استهلاک نگهداری و خرابی و....

هیچ دزدی فریزر رو نمیگرده بزار فریزر موقعی که خونه نیستین😂

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بذار صندوق امانات بانک چند میلیارد طلا رو نگه ندار تو خونه من چون عشق ماشینم جای شما باشم ماشین میخر ...

شوهرم ماشین نمیخره چون طلا ها رو با وام و سختی زیاد خریدیم میگه حیفم میاد باید بدم یه چیزی مث خونه یا زمین تا سرمایه باشه

چقدر حرفای املاکیا تو دل مردم رسوخ کردهملک توی یکسال گذشته بزور 30 درصد رشد کردهبازه 5 سالهبازه ده س ...

ببین یه زمانی با طلا میشد  ماشین ۱۸ چرخ خرید .

الان پول یه زمین نمیشه .  

طلا دیگه اون حد ارزشش نمونده که بشه داد به زمین و خونه و....

اما زمین و خونه  همیشه ارزشمندن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ما فکر میکردیم هیچوقت خونمون دزد نمیاداولین روزِ جنگ اومد ۵ میلیارد سکه و طلا برد

وای مگه جای مخفی نذاشته بودین؟

ببین یه زمانی با طلا میشد ماشین ۱۸ چرخ خرید .الان پول یه زمین نمیشه . طلا دیگه اون حد ارزشش نمونده ...

حالت خوبه؟

طلا حتی نسبت به دلار هم ارزشش بالاتر رفته طی سالیان گذشته

مسکن و خودرو و زمین که شوخیه

جدی دو دوتا چهارتا بلد نیستید؟