2777
2789
عنوان

با این گرونی هر ماه چقد گوشت میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 4331 بازدید | 124 پست
خدا کمکتون کنه ما یه دونه آوردیم اطرافیان میگن یه دونه دیگه بیار همبازی بشن ولی واقعاً نمیشههه خودم ...

چی بگم😔😔😔مردم با سیلی صورت خودشونو سرخ نگه داشتن

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
ما که دیگه یکسالی میشه که ماهی نمیخریم واقعا گرونه

رفته بودم متخصص زنان برای چکاپ بارداریم. میگه چقد ماهی میخوری؟ گفتم خیلی کم. میگه مثلا هفته ای یه بار؟ 😂😂😂

یعنی چه شکاف طبقاتی افتاده تو جامعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرمه سبزی ،قیمه درست نمیکنید؟

با مرغ هم میشه درستشون کرد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ما که دیگه یکسالی میشه که ماهی نمیخریم واقعا گرونه

من اصلا یادم نمیاد کی ماهی خوردم😄

کلا از بچگی فقیر بودیم 

یه شوهر فقیرم گیرم اومد😔💔

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !