بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو عکس ژورنال پف استینش خیلی زیاد بوده خوشم نیومد اما تو تنت قشنگ تره،دکمه استینش بسته میشه؟؟انگار تنگه استینش!! یه سوتین مناسب بپوش ساده باشه، گیپور نداشته باشه ک خطش از رو لباس مشخص نشه. مبارکت باشه ب نظرم تو تنت قشنگه♡
واقعا حوبه?حس میکنم بدم اومد ازش🥲سینه هامو خیلییی پهن و بزرگ کرده چرا چیکارش کنم اره بسته میشه
اره ب نظرم تو تنت خوبه،من عکس ژورنالو دیدم خوشم نیومد گفتم نظر دروغ ندم ک مثلا ناراحت نشی برا همین حرفی نزدم اما وقتی عکس خودتو دیدم اتفاقا ب نظرم تو تنت خوب بود چون تپل هم هستی انگار بیشتر بهت اومده، فقط ی سوتین مناسب میخواد، این سوتین چه جنسیه؟
یک سری سوتین نخی بدون طرح هست ک زیرشم سیم داره مناسب لباس مجلسی هم میشه برا کسایی ک ب نسبت سینشون درشته، شاید رو قسمت سینه یکم تنگه برا همین پهنش کرده،اگر کناره هاش جا داره بده خیاط برات گشاد ترش کنه اگر ن،فقط سوتین مناسب یکم کمک میکنه