2777
2789
عنوان

ازدواج هیجده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 47 پست
سازمان جهانی میگه بچه نیس و به سن قانونی رسیده و همه تصمیمات با خودشه . فقط بچه های ایران انگار بقیه ...

ببین خب از این لحاظ میگن بچه است که خب بنظرت ۱۸ ساله حوصله و توان انجام اونهمه کار خونه رو داره؟ حالا ممکنه دو سال دیگه هم بچه بیاره

و اینکه خب نه بچه نیست و جوونه اما خب جوونیو عشق و حاله دیگه با دوستا خوش بگذره بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما ب یه دلیلی که نمیتونم واضح بگم چه الان چه چندسال دیکه فقط با همین شخص میشه ازدواج کنم

احتمالا منظورت رابطه جنسیه؟خب تو این زمونه این شد دلیل ازدواج؟بخاطر یه رابطه فیزیکی با یه نر زندگی کنی؟؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

واقعا دانشگاه ادم و عوض میکنه علتش چیه؟

چون جهان بینی آدم در برخورد با آدم های مختلف از جاهای مختلف تغییر می‌کن و وارد یه اجتماع بزرگ تر میشه 

واقعیت اینه که تو بچه هستی!

نه اینکه پدر تو رو بچه میبینه ....

انتخاب دختر توی ۱۵ سالگی و پسر توی ۲۱ سالگی (و حتی کمتر) واسه ازدواج اصلا انتخاب مناسبی نیست 

حتی همین سن الان هم با هم آشنا میشدین، زود بود، چه برسه سه سال قبل ....

چه عجله ای داری واسه ازدواج

اونم کسی که از الان میدونی قراره تو رو محدود کنه و اجازه مسائل عادی مثل دانشگاه رو بهت نده

خب هم این هم عاشق همیم چرا نباید ازدواج کنیم

چون بچه ای 

فکر میکنی تنها عاشق های این جهانین؟یا همه عشاق زندگی خوبی داشتن؟نه شما الان فقط باید به رو خودت تمرکز کنی 

اصلا اولین اشتباهت این بود که زیر سن قانونی با یه مرد ۲۱ ساله دوست شدی که گرومینگ انجام داده روت و ما الان هرچی بگیم ذهنیت تو جور دیگه ای چیده شده

عزیزم خودم همسنتم و به نظرم خیلی داری عجولانه تصمیم میگیری ، این رفتارش که نمیزاره بری دانشگاه واقعا سمه فک کن پس فردا همه دوست ورفیقات تحصیل کرده اند و استقلال مالی دارن ولی تو هیچی به هیچی پس فردا هم که باهاش به مشکلی بخوری اگر استقلال مالی نداشته باشی خیلی برات بد میشه الان ۴۰ سال پیش نیست که بیشتر زنای جامعه خانه دار باشن نداشتن یه مدرک دانشگاه برای دختری به سن تو واقعا خوب نیست

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
ببین خب از این لحاظ میگن بچه است که خب بنظرت ۱۸ ساله حوصله و توان انجام اونهمه کار خونه رو داره؟ حال ...

والا اینجا تا ۲۵ میگن بچه ! ولی اون بچه نیس ! در واقع عقلش بچست !! و در مورد حرفتم .. این یه تصمیم شخصیه .. خیلیا ازدواج رو ترجیح میدن . و اگه مرد خوب باشه قطعا خوشبختم میشن . خیلی دیدم ازدواج تو این سن ک خوشبخت شده و ازدواج ۳۰تا ۳۵ که بدبخت شده ! و چون سنش زیاده میگه مجبورم بسازم بخوام جدا شم شاید بدتر تنها بمونم . تصمیمات زندگی هر کسی باخودشه . ولی خوشبختی به سن نیس