2777
2789
عنوان

ازدواج هیجده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات عاقله. دختر ۱۵ ساله و دوست‌پسر؟! ۱۸ سالگی و ازدواج؟! چرا دغدغه‌ت باید الان ازدواج باشه؟! چرا آینده و تحصیل و دانشگاه خوب و مثل باقی دخترای عاقل و آینده‌نگر مهاجرت تحصیلی و شغل درست و حسابی و پیشرفت نیست؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اون بچه نمبینع واقعا ۱۸ سال بچسزوده عجله نکنپسره چندسالشه

سازمان جهانی میگه بچه نیس و به سن قانونی رسیده و همه تصمیمات با خودشه . فقط بچه های ایران انگار بقیه قبولشون ندارن ! شایدم اطرافیاشون انقد بچگونه و با بی عقلی رفتار میکنن ک ذهنیت شده این ! وگرن ۱۸ بچه نیس

اگه میاد جلو هم تا تموم شدن دانشگاه نامزد بمون 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

عجله نکن. 

برو دانشگاه چهار نفرو ببین دیدت به زندگی تغییر میکنه. 

کلا ممکنه سلیقتم تغییر کنه. 

الان فکر میکنی بهتر از پارتنرت وجود نداره دیگه اگه باهاش ازدواج نکنی هیچکس مثل اون نمیشه. 

یه چند ماه ازش دور باشی از سرت میپره. 

فعلا خودتو درگیر زندگی متاهلی و مسئولیت های زیادش نکن وقت زیاده فعلا تو خونه پدری برای خودت خاطره بزار با دوستای هم جنست برین سینما اینور اونور. 

نه که تو 18، 19 سالگی تمام دغدغت این باشه که نهار چی درست کنم شام چی درست کنم

ببین واقعا خب سنت کمه فکر کن تو خونه بابان الان راحت عذا میخوری میخوابی و اینا حالا ممکنه نصف کارای خونه رو هم انجام بدی اما بزی خونه خودت کار دو نفر به عهده توعه

بعدم فعلا اوایل جوونیته عشق و حال کن

اصلا دلیلی که میخواد بیاد جلو اینه که نزاره برم دانشگاه خودمم دوست ندارم برم خانوادم ولی اصرار دارن

من یک سال ازت کوچیک ترم 

بنظرم خیلی داری احساسی تصمیم میگیری

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اصلا دلیلی که میخواد بیاد جلو اینه که نزاره برم دانشگاه خودمم دوست ندارم برم خانوادم ولی اصرار دارن

اشتباه میکنی 

خدا عقل داده چرا دوست نداری دانشگاه بری

انقدر بدم میاد پسرا و مردا میگن نمیزارم دانشگاه بری

چرا میزاری محدودت کنه

منکه بعد دانشگاه کلا معیار هامم عوض شد

پناه بر خدا از این همه جهالت خودت میدونی نمیخواد پیشرفت کنی و بازم میخوای بیاد جلو؟

یه نگاه به آمار طلاق و رشد ۳۷ درصدیش تو ۶  ماه اول ۱۴۰۴ بنداز  تا ببینی عاقبت دوست داشتن های اینجوری چیشده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.