2777
2789

میخوام به یکی از اشناهام کتاب کادو بدم

اهل کتاب خوندن نیست ولی با اینستا گردی و گوشی اطلاعات خوبی داره 

میخوام کمکش کنم فن بیانش بره بالا

اجتماعی تر بشه 

به روز تر بشه (اخه افکار قدیمی داره) 

36 سالشه 

تحصیلاتش تا کلاس پنجم 

و اینکه اقا هستش 

به نظرتون از چه کتابی شروع کنم که علاقه مند به کتاب بشه 

که بعد کتابایی توی حیطه روانشناسی بهش معرفی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای به کتاب علاقمندش کنی که نباید روانشناسی فلسفی بخری اول باید یه رمان بگیری 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

البته با توجه به عنوان شما نباید نظر بدم اما خیلیا که تا بزرگسالی عادت به کتاب خوندن پیدا نکردن بعدا هم به احتمال زیاد پیدا نمیکنن سعی کن با پادکست شروع کنی چند تا پادکست خوب راجع به مهارت اجتماعی و گفتگو محور پیدا کن موقع انجام دادن بقیه کارا گوش کنه و کتاب هارو هم صورتی از اپ ها میتونه گوش کنه قیمتشم بهتر از کتاب چاپیه

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

البته با توجه به عنوان شما نباید نظر بدم اما خیلیا که تا بزرگسالی عادت به کتاب خوندن پیدا نکردن بعدا ...

بله همین کارو انجام دادم چند تا پادکست دانلود کردم ریختم رو فلش که تو ماشین گوش کنه

البته هنوز بهش ندادم خواست با کتابا کادو بدم

بله همین کارو انجام دادم چند تا پادکست دانلود کردم ریختم رو فلش که تو ماشین گوش کنهالبته هنوز بهش ند ...

فلش چیه عزیزم الان با گوشی راحت میشه هر جا در حین انجام هر کاری با ایرپاد یا بدون ایرپاد همه چیز گوش بده تازه سری بعد از همونجایی که متوقف شده پلی میشه ، دسترسی رو ساده کن 

بعد هر چیزی هم که گوش بده یا ببینه بهش کمک میکنه تو صحبت کردن و به روز شدن 

با یوتیوب و پادکست رفیقش کن 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

حالا چرا آقایونو صدا کردی مگه خانوما کتاب نمیخونن؟ من کتاب «انسان در جستجوی معنا» رو خیلی دوست دارم برای شروع یه کمم داستان داره ولی سکمک میکنه آدم راهشو پیدا کنه. بعدم اگه علاقمند بود کتاب تئوری انتخاب.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
فلش چیه عزیزم الان با گوشی راحت میشه هر جا در حین انجام هر کاری با ایرپاد یا بدون ایرپاد همه چیز گوش ...

😄 خودش بلده ولی... 

ایشوم از ساعت شش صبح سر کار تا هشت شب 

نمیتونه با گوشی زیاد کار کنه همش با این و اون در حال حرف زدنه 

تایم ازادشم تو ماشین  اهنگ گوش میده 

که من چند تا پادکست گلچین کردم که اگه یاری کنه و گوش بده به جای اون اهنگه