2777
2789
عنوان

مقایسه میانگین قد زنان هلندی و زنان نینی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به همه عزیزان و نظرات شون من میگم زن باید ریزه میزه باشه قد بلند ها هم زیباناما قد کوتاه ج ...

باقد ۱۶۷ ریزه ای؟دیگه خدایاا این اعامادبنفست فقط

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

با احترام به همه عزیزان و نظرات شون من میگم زن باید ریزه میزه باشه قد بلند ها هم زیباناما قد کوتاه ج ...

منم 167 ولی ریزه نیستم

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

نظرت محترم ولی از 167 به بعد قد بلند محسوب میشه و الان تو نرمال و ایده آلی واقعا 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

واااا چی میگی من ۲ مترم 😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

وااای دقیقا😂😂😂

جالب اینجاست من بین اقوام و دوستان متوسط هستم.تازه بارها شده خیلیا که قدشون زیر 158اینا هست به من میگن قدبلند...بعد میام نی نی سایت قدها رو میخونم میگم وای من خیلیییی کوتاهم نسبت به میانگین جامعه