2777
2789
عنوان

مقایسه میانگین قد زنان هلندی و زنان نینی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 123 پست

من ۱۸ سالمه ۱۶۷ و اتفاقا از دوستام کوتاه ترم...دو تا از دوستام بالای۱۷۰ هستن 

یه مدت مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم دهه هشتادیا نسبت به دهه های قبل بلندترن...قبلا توی کلاسمون خیلی از بچه ها بالای۱۶۸ و اینا بودن در صورتی ک وقتی به زنای فامیل که متعلق به دهه های قبلا نگا میکنم میبینم قدشون نسبتا کوتاه تره 

حالا شایدم اشتباه میکنم نمیدونم

ولی خب در عوض از نظرم بر عکس دخترا، پسرا خیلی قد کوتاه شدن نسبت به دهه های قبل

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶۵ ام 

ولی دختر ۱۷۰ یا بالاتر زیاد دیدم 

فامیل های مادریم خیلی قد بلندن خانم هاشون

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من 155ولی خداييش خانومای قدبلند عجیب جذابند مخصوصا یه کمم توپر باشن باسنو اینا داشته باشن با موی بلن ...

همه ای اینایی که گفتی من دارم البته قدم 167 توپر و سفید 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

با احترام به همه عزیزان و نظرات شون من میگم زن باید ریزه میزه باشه قد بلند ها هم زیباناما قد کوتاه ج ...

الان ۱۶۷ ریزه میزه اس🙄🙄

والا قد بلند خیلی بهتره شیک تره هر لباسی بخاد ادم‌میتونه بپوشه بهش میاد من قدم ۱۷۰ خداروشکر 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

و دقیقا نی نی سایت جاییه ک میخوان بزور بچپونن تو مغزهمه ک فقط قدکوتاه خوبه بغلی و این چرندیات توواقعیت ازاین حرفا نیست!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

عامووو من ب ۱۶۰بزور میرسم 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
من رشته مورد علاقم میخونم اما دانشگاه سطح روبه پایینوقتی کامنت منفی میبینم ناراحت میشم

موفق باشی اینجا به حرف بقیه کاری نداشته باش بلدن فقط تخریب کنن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...