2777
2789
عنوان

قطار اتوبوسی

66 بازدید | 8 پست

این نظرو میذارم برا کسایی که میخوان از قطار اتوبوسی استفاده کنن

من با این قطار از اصفهان رفتم تا مشهد یعنی بیچاره شدم تا برسم 

بین صندلی ها فاصله خیلی کمه جای پات تنگه و واقعا پا درد میگیری 

وسایل هم یه کمد کوچیک داره که اگه دیر وارد قطار بشی کمده پر میشه و باید چمدونتو بذاری زیر پات 

وسایل گرمایش و سرمایش هم داخل قسمت کوپه ای فعاله ولی قسمت اتوبوسی فعال نیست 

اگر قرار باشه با قیمت پایین سفر کنی صد در صد اتوبوس VIPجادار تر و راحت تره و تلوزیون داره حتی میتونی صندلی رو حالت دراز کش کنی ولی قطار نداره 

من هم با قطار ۶ تخته حرکت کردم

هم با قطار اتوبوسی

ولی خب هردو در یه سطح هستن موقع نشستن

من با قطار اتوبوسی این مشکل و نداشتم

ولی قطار فقط فددددددک

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم با قطار ۶ تخته حرکت کردمهم با قطار اتوبوسیولی خب هردو در یه سطح هستن موقع نشستنمن با قطار اتوب ...

حداقل قطار 6 تخته میتونی روی تخت استراحت کنی ولی اتوبوسی نه

البته شنیدم قطار اتوبوسی پردیس بهتره ولی من با سبا رفتم راضی نبودم

وای من یسری مجبوری اتوبوسی گرفتم تهران مشهد ینی حس خفگی داشتم انقد عصبی شده بودم بخاطر تنگ بودن دست ...

منم مجبوری گرفتم تمام راه دلم میخواست حرصم رو سر بقیه خالی کنم 

نصفه شب ساعت 3 همه از سرما بیدار شده بودن بنده خدا بچه هاشون یه بند گریه میکردن و کسی ارزش قائل نبود حتی بخاری روشن کنه