2777
2789

مادر شوهره من چند روزه سرما خورده ، منم یه نوزاد دارم که تمامه وقتمو گرفته ، دست تنهام هستم کارای خونه و بچه داری و شوهرداری اونم با نوزادی که مثل بچه کوالا چسبیده بهت سخته😂 ، اقا من تو این یک هفته دوبار پیام دادم به ایشون حالشو پرسیدم عکس نوه شو براش فرستادم گفتم نمیتونه ببینش دلش تنگ شده ، حالا علت پیام دادنم این بود که ایشون سرکار میرن گفتم تایمی که سرکاره که نمیشه تایمی هم که خونه هستش ادم مریض حوصله نداره پیام بدم جویای احوال بشم بهتره ، شوهرمم چون هرروز میدیدش ازش میپرسیدم مادرتون حالش چطوره بهتر شده یا ن ، به شوهرمم گفتم میوه بگیر من ابگیری کنم ببر براشون ، حالا ایشون زنگ زدن به شوهرم که من توقع داشتم نیلو بهم زنگ بزنه خیلی ناراحت شدم که زنگ نزد و مثل دخترمه و این حرفا ، 

من زنگ زدم گفتم بهشون که زنگ نزدنه من دلیل بر بی معرفتی من نیست من جویای احوالتون بودم هم از شوهرم هم اینکه پیام میدادم به خودتون ، ایشونم گفتن ن شاید شما اینجوری باشین که پیام بدین حال بپرسین ولی من توقع داشتم زنگ بزنی تعارف حتی الکی ام بکنی ، بعدم گفتن که شما کلا یبار پیام دادی اونم عکس نوه مو فرستادی فقط ، در صورتیکه واقعا اینجوری نبوده من حالشونو هم میپرسیدم ، حالا شما راهنمایی بکنین من کاره بدی کردم یا ایشون دارن شلوغش میکنن ، ناراحتم هستن از بنده

منم دوس دارم وقتی مریضم نزدیکانم بهم‌زنگ بزنن حالمو بپرسن حداقل تو یک هفته دوسه بار دگ‌خوبه زنگ میزد ...

عزیزم من سبک ارتباطیم اینجوریه که خودم راحت ترم بهم پیام بدن بخاطر همین خودمم پیامی ارتباط میگیرم فکر نمیکردم ناراحت بشن در این حد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سبک ارتباطیم اینجوریه که خودم راحت ترم بهم پیام بدن بخاطر همین خودمم پیامی ارتباط میگیرم فک ...

منم با پیام راحت ترم ولی تو بیماری فرق داره

من‌حتی ب خواهرمم گلایه کردم‌گفتم چرا خودمو بچم مریض شدیم ی زنگ نزدی حالمونو بپرسی دگ‌از خواهر نزدیکتر داریم؟

ادم مریض ک میشه دوس داره بقیه بهش اهمیت بدن

منم دوس دارم وقتی مریضم نزدیکانم بهم‌زنگ بزنن حالمو بپرسن حداقل تو یک هفته دوسه بار دگ‌خوبه زنگ میزد ...

من قلبا بهشون فکر میکردم و حالشون برام مهم بود ولی خب حتی با مادر خودمم پیامی بیشتر ارتباط داریم چون نمیخوام یوقت مزاحم کار یا استراحتشون بشم

بازم خوبه نگفته چرا نیومدی بهم‌سربزنی یا کارامو بکنی این نشون میده درک بالایی داره ب هرحال شما عروسشی نمیگم مثل دخترشی اما خب نسبت فامیلی دارید دگ باید زنگ میزدی اونم ن یکبار چند بار بنظرم حق داره ماراحت شه

شمام خوب شد زنگ بزن بهش برای شامی ناهاری چیزی دعوتش کن گناه داره

منم با پیام راحت ترم ولی تو بیماری فرق دارهمن‌حتی ب خواهرمم گلایه کردم‌گفتم چرا خودمو بچم مریض شدیم ...

درسته ، خب من نمیدونستم اخلاق ایشون رو ، اخه من یه اخلاقی دارم خودم رو میزارم جای طرف میگم خب چون من پیام دادنم خوشحالم میکنه لابد طرف مقابل هم همینجوره

من قلبا بهشون فکر میکردم و حالشون برام مهم بود ولی خب حتی با مادر خودمم پیامی بیشتر ارتباط داریم چون ...

میگم ک مریضی فرق داره

بچه داری سخته منم‌بچه کوچیک دارم اما خب دو دقیقه زنگ میزدی اونم دلخور نمیشد

بازم خوبه نگفته چرا نیومدی بهم‌سربزنی یا کارامو بکنی این نشون میده درک بالایی داره ب هرحال شما عروسش ...

من زنگ زدم دلجویی کردم ازشون و توضیح دادم بهشون ، حتی دیدم شوهرم نرفت میوه بخره بهش گفتم حتما حتما ابمیوه طبیعی بخر براشون ببر که اینکارم کردن ، اما بازم ناراحتن نمیدونم چیکار کنم

درسته ، خب من نمیدونستم اخلاق ایشون رو ، اخه من یه اخلاقی دارم خودم رو میزارم جای طرف میگم خب چون من ...

عیب نداره حالا ک گذشت و شما متوجه اخلاق ایشون شدی 

ب هرحال هرکسی اخلاقش ی جوریه دگ

بازم خوبه نگفته چرا نیومدی بهم‌سربزنی یا کارامو بکنی این نشون میده درک بالایی داره ب هرحال شما عروسش ...

من حتی تو بارداری رفتم کمکشون خونه تکونی یا هربار تو بارداری خونشون میرفتم تو کارها کمکشون میکردم ، راستش با وجود نوزاد یکم خودمو گم کردم نمیدونم چه کاری درسته چی غلطه سر در گم شدم

من حتی تو بارداری رفتم کمکشون خونه تکونی یا هربار تو بارداری خونشون میرفتم تو کارها کمکشون میکردم ، ...

میدونم منم همینجوری شده بودم ادم سردرگم میشه تو این زمونه بچه بزرگ کردن خیلی سخت شده چون ی نفری باید از پس همه کار بیای

عیب نداره حالا ک گذشت و شما متوجه اخلاق ایشون شدی ب هرحال هرکسی اخلاقش ی جوریه دگ

دقیقا منم همینو گفتم ، هرکس اخلاقش یجوره ، بهشون گفتم شما اخلاقتون اینجوره که تلفن زدن رو نشونه محبت بیشتر میدونین ، اخلاق من اینجوره که برام فرق نداره پیام یا زنگ ، اما خب اخلاقتون دستم اومد دیگه که شما تماس گرفتن رو میپسندین